Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves ApaE és retromotorshun!

Vagy avassatok be légyszíves minket kívülállókat is, hogy miért estek folyton egymásnak, látszólag csip-csup hülyeségeken, vagy folytassátok privátban, mondjuk egy sör mellett, mert ez így nekem homályos.Egyre inkább az kezd az érzésem lenni, hogy a jelen beírt cívódásotok mögött múltbeli sérelmek állnak, de remélem ez az érzésem téves. És mivel ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, én is megteszem.

Vélemény 1
    : szerintem kár lovagolni azon, hogy ki mit mennyiért hirdet meg. Nyilván, ha az ár irreális, a nyakán marad és vagy enged, vagy szenved. Ha valaki 1,7 millióért akar adni egy motort, tegye. Felőlem akár meghirdetheti 4 millióért is. Teljesen lényegtelennek tartom azt vitatni, hogy miből tevődik össze az ár. Ebből, abból meg még a hasamra is ütök egyet és a közben eszembe jutó összeggel is megfejelem. Emberek! Pusztul a Föld, változik a klíma, fogy a kőolaj, állítólag a pólusok is mozognak és az a legfontosabb, hogy a gumiszerelő szakember órabére és az eladó villany és gázszámlájának motorra vetített összege része-e a motor árának? Vagy valamiből kimaradtunk volna?

Vélemény 2
    : Függetlenül bármilyen költségvetési becsléstől, valamint a bekerülési ár definiálásának mellőzésével azt azért hogy is mondjam, kétkedve fogadom, hogy valaki pusztán embertársai iránt érzett szeretetből több tucat motort újít fel, az anyagi megtérülésre való törekvés legkisebb jele nélkül. És most mindenféle iróniát mellőzve megjegyezném, hogy amit itt látunk, az azért számomra több, mint hobbi. Bár bármiféle cégszerűségre utaló nyomot nehezebb találni, mint interneten információt egy közelgő CIA projektről. Mindazonáltal a motorok tetszenek, erre az IWL-re be is neveznék, ha lenne egy csomó fölösleges pénzem. Úgyhogy, ha be tudtok avatni a nagy titkokba, tegyétek meg légy szíves, mert most ha akarom ilyen, ha akarom olyan.

U.i.
    : Egyébként a magyar szabályozás nem engedi oldalkocsis motorral utánfutó vontatását.
    retromotorshun eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem foglak itt most kianalizálni, de a provokátori stílusod nyilvánvalóan kiveri a biztosítékot néha. Nálam az nem elég, ha valaki hazahoz az államokból pár roncsot és ettől úgy érzi, hogy a veterános társadalom megbecsült tagja lett, ez még nagyon kevéske.
    Na most itt ki a provokátor, kérem szépen? Vagy inkább ki a nagyobb veterános?
    Utoljára szerkesztve a következő által: UK; 2012 júl. 30, 13:23. Oka: lemaradt egy kérdőjel / szétesett a tördelés
    Kakas, soveny és 9 további látogató kedvelte ezt.
    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Viszont ezeken a kommenteken besírtam. BMW R 26 motor
      Ez a kedvencem:
      üdv. az oroszlán-nak belóg a lába a kép jobb alsó sarkában!
      nem tudom, mivel érdemelte meg, hogy így rászálltak,
      én egyszer voltam nála motort nézni, az maga egy múzeum, igaz nem olcsójános, ezért a végén nem is lett üzlet belőle, de ezért én nem haragudhatok rá.

Komment

A motorokat azért újítjuk fel, mert szeretjük ezt csinálni...nyilvánvalóan hosszabb távon a profit a cél, de jelen állás szerint még ott tartunk, hogy a költségeinket kb nullára ki tudjuk hozni. Mivel nem ebből élek, ezért nem élem ezt meg tragédiaként. Egyébként nekem személy szerint nincs semmi személyes konfliktusom ApaE-vel, a lekezelő cinikus modora nem tetszik. Én soha nem hangoztattam magamról semmi olyat, hogy én mekkora veterános vagyok, mert ez nem lenne igaz. Nekem az a véleményem, hogy "szálka" vagyok az irigy veteránosok szemében, ezért kötekszenek velem és próbálna belém rúgni ahol csak lehet. Miért vagyok szálka? Talán azért, mert én nem csak megrendelésre készítek motorokat, ha nem "készletre" is, illetve nincsenek elszállva az árak nálunk...
        soveny és UK kedvelte ezt.

Komment

Az hogy sok a hülye egy dolog, Én sem magán a motoron vagy az eladón nevettem, hanem a helyzet komikumán. Biztos én is mérges lennék ha ilyen marhaságokat tárgyalnának meg a hirdetésem felett.
          You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Azért ez a :" nincsenek elszállva az árak nálunk " mondat ebben a Pannoniás vonatkozásban --talán egy " pártyn " jobban megállná a helyét ?!
            Én nem ismerlek , se a tevékenységed --de ha valaki azt mondja nekem hogy kb. 7000 euró mire a nevemre kerül ez a ...és ez teljessen rendjén van akkor akkor kétségeim támadnak.... . Sőt ha szeretném látni a munka menetét ---és ez nem lehetséges.....?

De-- hozzáteszem mindenki szive-joga annyiért és úgy dolgozni , árusítani ,venni ahogy akar és tud.
            Csak mind ezt tegye --magyarázat nélkük --és én elfogadom !

Felőlem a buzik is annyit buzulnak amennyit akarnak --de ha verik a mellüket a felvonuláson akkor -meg kell tenni a megfelelő lépéseket ! Mikor mentem én be a csajommal a buzibárba dicsekedni ?
            Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 júl. 30, 14:33.
            Beagle, madorka és UK kedvelte ezt.

Komment

Beagle, Kakas és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Talán azért, mert én nem csak megrendelésre készítek motorokat
                A megrendelő az kap árkalkulációt mielőtt még rábólint az üzletre? Vagy ezen vevőknek az ár lényegtelen?
                ennyi sok szép motor után már csak kialakul egy árlista amit csak a motor állapot és a piaci ár befolyásolhat.
                Az egyik felújított szóló p10 felújításának költség kialakulását szívesen olvasnám.
                Kakas kedvelte ezt.

Komment

Minden egyes motorkerékpár, egy-egy külön projekt, nincsenek fix árak. P10-es teljeskörű felújítását még nem csináltunk, hazai motorok közül, ezek készítettük: TLF, TLB, T2, T5, T8, P20, P21, T, D, 250-es Csepel. A kolegám notebookján vannak a költségvetések, csütörtökön jön meg szabiról, majd teszek fel róla egy oldalkocsis, motorkulis TLB-ről egy tételes költségvetést.

Komment

P10-es teljeskörű felújítását még nem csináltunk
                    ha gondolod, akkor tudok kölcsönözni egy aránylag egyben lévő P10est, csak, hogy csináljatok ilyet is... mindenki jól jár, Ti gyakoroltok és lesz egy kiindulási alapnak elfogadható költségtáblázatotok, nekem meg lesz egy felújított P10esem!
                    Kakas, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Valami komolyabb kihívás azért jobb lenne... (a képen én vagyok a P20-asommal)

.Click image for larger version

Name:	Sanyi P20.jpg
Views:	1
Size:	158.2 KB
ID:	131614

Komment

(a képen én vagyok a P20-asommal)
                        Szép darab! Kár ,hogy Te vagy rajta és nem én!

Valami komolyabb kihívás azért jobb lenne...
                        Ezért szeretünk Téged, mert olyan szerény vagy!
                        Kakas, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.
                        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

p21 üres váz üres blokk forgalmi sajtórás verzió... én ebben harcolok.
                          Megfelelne mint kihívás ? :P de úgyse adom

Komment

Van akinek nem lehet a kedvében járni!

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Megfelelne mint kihívás
                              Csak az övének ne polírozd ki a blokkját, mert azt Beni nem szereti
                              soveny és BeniP10&P21 kedvelte ezt.

Komment

Trabant 601
                                Olyan agaszív, hogy már képernyőn keresztül is félek
                                Kakas kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X