apacsavo eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Kapja össze magát katona és ne örjöngjön!!. Nálunk még a mosolyt is el kellett taposni. Képzeljétek el én már túlkorosnak számítottam 22,5 évesen a rajparancsnokom akkor volt 19 és közölte velünk, hogy kopasz disznók vagyunk! Közben 50 kg- volt vaságyastól. Hát dühömben röhögtem mikor eszembe jutott otthon szalad a fiam én meg az apja vagyok kivel így beszélnek. No ez hiányzik a mai 45 évestől, az első 8 hónapi kiképzés után nem akarná egyik sem a tanárt megverni azért mert pofátlan a gyereke és úgy képzeli az iskolának kellene nevelni. Első tűzlépcsőben voltam kiképző tisztes nem volt egyszerű. 8 olyan hónap volt mikor nem voltam otthon családos ként pedig csak dícséretem volt.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 jan. 19, 19:09.
- 4 likes
Komment
-
Üdv Che!
Én '72 január 4.-én vonultam be BP.-re a Dobó I. laktanyába ,márciusban kerültem Kecskemétre.A kiképzés alatt 51M.posztó ruhám volt + egy 1942-es PPS.A ruhához "illő" csizmát kaptam,de én nem szerettem.Merev gyorsan kopó talpa volt,a folyosó mozaik padlóján pedig nagyon csúszott.Örültem amikor lecserélhettem 65M.surranóra.A PPS helyett a második évre már ÁMD-t adtak.
- 3 likes
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 9 likes
Komment
-
Megyek ma felfele a mecseki szerpentinen, csak úgy ötvennel, öregesen. Sötét van, fásult vagyok, rutintalan motoros a jogsiban még alig 5000 km. Hova hajtsak. Egy piros kicsi autó mellettem sávban küszködik. Mit akarhat? Miért tartja a tempómat? Engem néz? Lassan gázt ad és lehagy. Majd a következő kanyar előtt satufék, körülnéz, index balra...
Nőőőőőőőőőőőőőőőőőő
- 3 likes
Komment
-
Fingj@ nincsen, mit jelent ilyenkor egy kétkerekűvel megállni, pláne egy dobfékessel, pláne egy Pannóniával...
Ha biciklizem a városban, visszatérő élményem, hogy megelőz, satufék, index jobbra, én meg kapaszkodom a fékbe...
Mindig arra gondolok, hogy nem engedném őket autóba ülni, amíg le nem tekernek, motoroznak, stb. pár száz km-t...tudom lehetetlen, de mégis...
Amúgy is utálom az autósokat, mert bunkók. (Én is közéjük tartozom, de próbálok odafigyelni.)
Az index használata már nem divat, vagy ha használják is, későn...Hányszor kifordulhatna az ember az útra, időben kitenné a másik az indexet, hogy lekanyarodik...ugyanez körforgalomnál is...csúcsforgalomban ennek jelentősége van!
A másik kedvencem a piros lámpánál elől álló, aki mindenfelé figyel, csak a lámpára nem, és zöldnél kezdi el keresni a sebességet...ő még biztos átjut, meg még néhány...és a többi?
Nem vaygok agresszív típus, de ilyenkor ki tudnék osztani néhány sallert...
- 5 likes
Komment
Komment