Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ha jól emlékszem Ricsi mondta, hogy erre az utánfutóra van valamilyen megoldás, hogy motort lehessen szállítani rajta. Sajnos elég rövid - 130 cm - a platója.
Így van Zsolti! Kicsit lelóg a sín elöl meg hátul,de megoldható mivel leszedhető(vé alakították) az első és hátsó részét + van egy "katróc" a rendszámnak.
Ha ilyenben gondolkozol,szólj és mérek,fényképezek amit kérsz!
... mert nem tudják! Nehogy itt a fórumot olvasgatva figyeljenek fel erre.
- - - Updated - - -
(utánfutóról) SEMENNYIT !
Hát akkor elhelyezés után: nagy"flex" ,és az utánfutó első és hátsó síkjában egy vágást kell eszközölni a rakomány kilógó részein. Így megfelelünk a jogszabálynak.
Everything is better when you decide you don't care.
A képet nézve a futó elején ki kell lógatni az első kereket és oda kell tenni egy befogót akkor már hátra szinte semmit nem lóg ki és akkor már csak a hátulját kell lekötni ami sokkal egyszerűbb. Ricsi így volt felfogatva mikor nálunk jártatok is?
Jó ötlet Sepy,előrébb lehet tenni legalább 10 cm-t,így még nem zavar be fordulásnál.
Valószínűleg így volt lefogatva,bár pontosan már nem emlékszem. Általában a kormánynál 2 oldalra lehúzzuk (piros hevederek) a fehér pedig ülésnél vagy váznál csak biztosításként szolgál. Az első kereket szoktuk még a sínhez kötni.
Akinek van pinlock nevű páragátló betétje és tapasztalata, kérem ossza meg!
Nagyon elegem van az állandó párásodásból és a kinyitott sisak miatti szemfájásból.
Több gyártó is gyárt ilyet. Melyiket használtátok?
A párásodás abból adódik, hogy rázihálsz a plexire A kilélegzett levegő nagyjából testhőmérsékletű.
Van olyan bigyó, amit a sisak plexi alatti részére lehet tenni és lefedi az orrot, így a kilélegzett levegőt elvezeti a plexiről.
Ezt a sisakgyártók kisebb erőfeszítéssel árulják mert kis darab műanyag jelentéktelen ára van egy pinlockhoz képest, ami nem jött be nekem, mert többször töri a fényt. este, napsütésben használhatatlan, legalábbis egy szemüvegesnek.
Szintén szemüveges vagyok , kb 5 éve járok pinlockal (Shoei Raid II) , nekem semmilyen problémám nem volt vele. Az új sisakomhoz is megvettem (Schubert C3) igaz ezt még nem hordtam mert a Jézuska hozta
A Shoei pinlock nélkül volt problémás hidegben , mert nagyon párásodott.
Bár a nyitott sisakokhoz nem alkalmazható , bizonyára nem rossz dolog .... Igaz ebben a hidegben nem nagyon ülök már motorra , így nem is párásodik ! Kényelmes lettem . Ez van ...
Komment