mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
... mert nem tudják! Nehogy itt a fórumot olvasgatva figyeljenek fel erre.de a kilógásért még sohasem szóltak.
- - - Updated - - -
Hát akkor elhelyezés után: nagy"flex" ,és az utánfutó első és hátsó síkjában egy vágást kell eszközölni a rakomány kilógó részein. Így megfelelünk a jogszabálynak.(utánfutóról) SEMENNYIT !
Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Jó ötlet Sepy,előrébb lehet tenni legalább 10 cm-t,így még nem zavar be fordulásnál.
Valószínűleg így volt lefogatva,bár pontosan már nem emlékszem. Általában a kormánynál 2 oldalra lehúzzuk (piros hevederek) a fehér pedig ülésnél vagy váznál csak biztosításként szolgál. Az első kereket szoktuk még a sínhez kötni."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
A párásodás abból adódik, hogy rázihálsz a plexire A kilélegzett levegő nagyjából testhőmérsékletű.
Van olyan bigyó, amit a sisak plexi alatti részére lehet tenni és lefedi az orrot, így a kilélegzett levegőt elvezeti a plexiről.
Ezt a sisakgyártók kisebb erőfeszítéssel árulják mert kis darab műanyag jelentéktelen ára van egy pinlockhoz képest, ami nem jött be nekem, mert többször töri a fényt. este, napsütésben használhatatlan, legalábbis egy szemüvegesnek.
- 2 likes
Komment
-
Mi a fene az a pinlock?
Szégyenlem magam mert nem tudom,-pedig olyan ígéretesen indul ez a szó,-pin...
Szégyenlem , de én sem tudtam , de utána néztem ....
Téli Motorozás 2 – Bukósisak - Élet kétkeréken
Bár a nyitott sisakokhoz nem alkalmazható ,
bizonyára nem rossz dolog .... Igaz ebben a hidegben nem nagyon ülök már motorra , így nem is párásodik !
Kényelmes lettem . Ez van ...
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok az UWEX gyartott a 90 -es evekbe egy sisakot amibe eleve ket plexi volt jol mukudott de voltak olyan fenyviszonyok amikor visszatukrozte az arcomat eleg volt egy kicsit leforditani a fejemet es megszunt a tukorkep.De mellette volt egy Shoei Kocinski amin volt egy oldalso pocok ami megnyitotta a sisakot anelkul hogy zavart volna es szerintem jobb volt ez a szisztama .
- 2 likes
Komment
-
Szervusztok!
A tudatlanság nem szégyen,csak abban az esetben ha belenyugszunk,-ezért utánanéztem magam is.
Forrás:Láss tisztán!-Onroad.hu-...
A fentiek szerint az utólag bebarkácsolható ebből sem sokat ér,de a gyártók már léptek és megalkották a gyári és eredeti,semmivel össze nem hasonlítható és pótolható,-használatában pótolhatatlan PinLockos sisakot.Tessék vásárolni és másoknak is ajánlani,hagy fogyjon a boltokból a sisak,a zsebetekből meg a pénz!
Valószínű,hogy az életben sem fogok ilyet használni,mert nem kedvelem a zárt sisakokat,illetve soha nem volt még és nem gondolom,hogy hozzá tudnék szokni,de azért jó tudni,hogy mi is az a PinLock.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
Komment