Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Ez inkább marketing fogás miatt kapta a nevét. Sokkal eladhatóbb ha visznek bele nosztalgiát.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevagy éppen Dongónak neveznek
Nem jobban felkelti ez a figyelmedet, mintha egyszerűen "kerékpárra szerelhető motor"-ként árulják?
Működését tekintve tényleg semmi köze a mi dongónkhoz.
Kinézetét és vezetési élményt tekintve viszont abszolút nevezhető "retrónak". Kellőképpen komfortmentes
- - - Updated - - -
Bizony, ezt nem ilyen eszetlen száguldozásra találták ki. Az enyémet a nálam eddig töltött 6 éve alatt csak kb. háromszor hajtottam visításig. Hát, félelmetes az biztos!korzaar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezért használj védőfelszerelést a Dongón is
- 1 like
Komment
-
Akkor az enyém is Dongó!mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként ez nem Dongó ! Ez kerékpárra szerelhető motor. Jó Magyar szokás, hogy itt minden vackot Flexnek, Stihlnel, Hiltinek ,vagy éppen Dongónak neveznek.
Komment
-
Én kihasználtam a napsütéses időt, amiben a 12-13 fokos hőmérséklet sokkal barátságosabb és tekeregtem egy 65 km-t.
De az úgy kezdődött, hogy néztem az olajos flakon alján azt a kis maradékot...kimértem hogy 90 ml és öntöttem rá 3 liter benzint. De akkor meg már miért ne etessem meg vele...?
- 8 likes
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 5 likes
Komment
-
Az M0-son kavirnyáztam egy picit!Próbálgatva a sárkányom erejét és végét!Aztán bekukkantottam Gödöllőre és usgyi haza! De én nem engedek a ,,48"-ból......nem vagyok hajlandó becsomagolni magam!Eddig sem tettem eztán sem fogom!
...........persze ti csak vigyázzatok az egészségetekre mert az nagy kincs!
Ma is döngettem a sárkánnyal!(nem házi!)
Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 nov. 09, 13:40.
- 8 likes
Komment
Azt csak ünnepi alkalmakkor vagy hosszú távra teszem fel!Vacak 1-200km-ért nem koszolom!
Komment