Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egész jó motorozós idő volt már hétvégén egy jó 100km-es túrára!
    Skodi!
    Örülök,hogy már pöfög egy Danuvia gyártmány az ország másik felében!
    De a sztender élettartamának meghosszabbítása érdekében javaslom,hogy ne ülj rá amikor középállványon van a vas.

Komment

Ránéztem a hőmérőre és tudtam, hogy mennem kell a T1-esemmel... Már a hétvégén akartam, de akkor olyan borús volt az idő...
      Hazarohantam, ki a garázsból, végre nem csak a hangjáért indítom be, mint télen, amikor már nagyon hiányzott.
      A múlt héten már fújtam a gumikba, és most hajrá!!!

Persze csak a városban mentem, néha 60-ig is húzatva.
      Minden tavasszal kicsit újra kell szokni...Mentem vele mindenfelé, még boltba is persze egy jó távoliba, a lényeg, hogy mehessek...olyan jó volt!!! De hát mit is magyarázok, mindannyian tudjuk milyen érzés ez...

Kicsit messze van hozzánk Csepel, de megpróbálom valahogy összehozni, hogy ott legyek én is május 1-jén. Kicsit kopott, a krómozás bizony rozsdás, de az enyém, és pont annyi éves, mint én!!!

Komment

A hét végén én is kicsomagoltam a Kék Villámot. Akku be, átvizsgál, indít, második rúgásra már jár is a motor. Széles mosoly, indulás!
        Pár kilométer után fuldoklás és benzin szag... lassítok, lenézek, félre állok. A karbiból ömlik az üzemanyag a túlfolyón. Szétkapom. Lyukas az úszó. Pedig télre szokás szerint leengedtem a karburátorból a benzint. Indulás haza. Elzárt csappal... néha rányitok.
        Elkezd kóvályogni. Első gumi... defekt. Legalább kipróbálom a defekt spray-t. Működik.
        Szóval így indult a szezon.
        Otthon gumi le,új belső be. Karbi szét, másik úszó be. Szint beállít...
        És utána tényleg gurultam egy nagyon jót :-)
        Csak az a francos nagy szél ne lett volna...

Komment

Inkább most mint Leányfalu és Keszi között félúton....

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Lyukas az úszó. Pedig télre szokás szerint leengedtem a karburátorból a benzint. Indulás haza.
            kiköveteli magának a kényeztetést, az biztos

Komment

Elmaradt a símogatás a télen és itt az eredménye!

Komment

sepy, egyet értek veled. Az enyémet szépen lemostam(slaggal, ahogy szoktam) nekirugaszkodtam hogy na nagy nehezen beindítom pár hónap állás után, ráadásul minden tele vízzel, 4 rúgás gyújtás nélkül, a következőre meg be is indult szépen
                És persze a szárítókör közben is ment ahogy kell.

Ez után mondja valaki hogy nincs lelke

Komment

Én tisztán teszem el és utána egy vastagabb gumis lepedő alatt alussza téli álmát.Már amikor hagyom mert havonta beindítom és mint írtam hagyom melegedni ilyenkor.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    egy vastagabb gumis lepedő alatt
                    Ez jó ötlet.
                    Már gondolkodtam a motortakaró ponyva beszerzésén, de mindig oda jutottam, hogy nem feltétlenül hasznos párás dunsztban tárolni az öreg masinákat

Komment

Elmaradt a símogatás a télen és itt az
                      Tisztára mint egy nő...

Én tisztán teszem el és utána egy vastagabb gumis lepedő alatt alussza téli álmát.Már amikor hagyom mert havonta beindítom és mint írtam hagyom melegedni ilyenkor.
                      Én is tisztán teszem el. Akku ki, csepptöltőre téve, tank tele, karbi üres. Én is letakarom egy lélegző motortakaróval, hogy ne fülledjen alá. A beindítások viszont kimaradnak.

Komment

Én is viszonylag tisztán tettem el. Aztán januárba vittem műszakira Utána meg valahogy nem sok kedvem volt a 0°C körüli hőmérsékletben motort mosni.
                        Na meg karácsonykor is mentem egy kört vele, akkor is összeszedett némi port.

Takargatni meg nem szeretem mert akkor nem látom minden reggel amikor elmegyek mellette.

Komment

A gumis csak a lepedő szélére vonatkozik! Azért praktikus a vastagabb melynek a sarkai nyitottak az pont ráillik a motorra és nem csúszik le róla pl. a hátsó villogóknál a kétoldali kivágásnál beakasztva. Rá illik és a hosszú téli álom közben nem lepi a por. Tavasszal csak előtol és csilli villi. Taluga nyomtam volna egy nagy tetsziket ha az utolsó mondatod nem erről szólna , inkább brumm- brumm!
                          Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 ápr. 01, 18:22. Oka: Bővítés

Komment

Taluga nyomtam volna egy nagy tetsziket ha az utolsó mondatod nem erről szólna , inkább brumm- brumm!
                            Most kicsit el is szégyelltem magam...

Komment

Erre a nagy szégyenkezni valóra majd Kesziben iszunk egy békítő kupicával.

Komment

Erre a nagy szégyenkezni valóra majd Kesziben iszunk egy békítő kupicával .
                                Szavadon foglak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X