Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Erre a nagy szégyenkezni valóra majd Kesziben iszunk egy békítő kupicával .
    Kit kell megszégyenkeztettni

Komment

Barátom Taluga erre készülök! Természetesen Mir-Mur és még sokan emelik az út porára a kupicát . " mosom a kulacsot"

Komment

Halihóóó!
        Visszatértem!
        Egy kis beszámoló!
        Sikeres KRESZ elméleti vizsgát tettem!
        Sikeres tanpálya vizsgát tettem!
        A forgalmi vizsgám 15-én lesz! Közben írunk valami elsősegély papírt, és (ha forgalomban nem húznak meg) megnyílik előttem (hivatalosan is) a szilárd útburkolatú közutak használatának lehetősége is!
        (Na eszt asztán jól megaszontam)

Még egy új hír!
        Meglett az első, de lehet, hogy nem utolsó lemezvillás csepelünk, ami 100 köbcentis!
        Úgyhogy van meló bőven!
        "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Ennyi jó hír egy rakáson. A lemezvillásról képeket kérünk. Gratula a sikerekhez és egy nagy kalappal a következőhöz.

megnyílik előttem (hivatalosan is) a szilárd útburkolatú közutak használatának lehetősége is!
          Meneküljön ki merre lát....

Komment

A környékre megrendelve a gumifa és a gyalogosok védelmére a vizes árok! Szorítunk a sikeres vizsgádhoz és várunk Keszibe az ifjúsági oldal erősítésére.

Komment

Köszönöm szépen a jó kívánságokat, sajnos a lemezvillást nem fotóztam le, amikor elhoztuk.
              Most félig szét van bombázva, de fényképet csinálok.
              De szerintem láttátok már azt a csepelt, fenn volt a veterán aprón, Farkas Balázs hirdette 230-ért
              Belecsaptam, szétfűztem az első kereket, lepucoltam flex-szel az agyat, oszt lefestettem. vettem egy jó peremet a börzén, ezt ugyanígy. Szétfűztem egy /49-esnek a kerekét(itt kezdődik a hiba), és egyenként lepucoltam a küllőket, a menetet bejárattam, beolajoztam. DE! Az egyik sor küllő rövidebb. Nem baj, + vagyok: Az egyik sor megegyezik, ezt be is fűztem.

A forgalmit elhalasztotta az oktatóm egy héttel, (22-én lesz) valamilyen ellenőrzés miatt.(nem azért, mert béna vagyok) De legalább többet gyakorolhatok Közben megtudtam, hogy 18-án lesz az elsősegély "vizsgám".
              Közben állítom össze a SZIMÓT, amit használni akarok.

Meg beindult az iskola, tavaszi melók a kertben... Vetés, stb. A tavaszi rotálás a kedvencem! (persze a pannóniával)
              "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Na, ki, merre koptatta az aszfaltot ma?

Komment

Mi az a víz a háttérben?

Én a Szentendrei szigeten csatangoltam.

Click image for larger version

Name:	20150425_144234.jpg
Views:	1
Size:	198.0 KB
ID:	144318 Click image for larger version

Name:	20150425_144304.jpg
Size:	197.4 KB
ID:	144319
                  Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 25, 17:52.

Komment

Mi az a víz a háttérben?
                    A Kisbalaton kisebbik fele. El akartam menni a nagy Balatonig is, de hogy miért nem értem oda, az egy másik hsz. témája lesz. :-)

Komment

Szia Gesszti!

Ez a kép gyertyafénynél készült? Milyen gyártmány, hogy ekkora fénye van?

Komment

Ma is csatangoltam.

Még jó, hogy itt a Dunakanyarban, majd minden méteren (jó képeket lehet csinálni) szép a környezet, bármerre kanyarodsz.
                        Ha nem tudok messzebb menni, akkor egy rövid gurulásnál is egy motoros paradicsom közepén találom magam, amint kifordulok a kapun. Nagy szerencse.

Name:	20150426_142357.jpg
Size:	199.0 KB
ID:	144336 Click image for larger version

Name:	20150426_143759.jpg
Size:	197.5 KB
ID:	144337 Click image for larger version

Name:	20150426_143820.jpg
Size:	199.1 KB
ID:	144338

Komment

Ez a kép
                          Melyik kép? Minek van mekkora fénye?

Komment

Én sármelléken nőttem fel .........volt nálunk a Bánhidi Lacibácsi ...akkor amikor... Google képkeresési találat: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/b/b0/Matula_b%C3%A1csi.jpg/250px-Matula_b%C3%A1csi.jpg

Komment

Én sármelléken nőttem fel
                              Azóta kezdi már kiheverni a falu. ;-)

Komment

Elővettem a Czetkát, hadd fusson egy kicsit. Csak próbaköröket mentem vele eddig, ma beterveztem Cseszneket úticélnak. Szépen haladtam majd Ravazd után köhögött egyet a gép és megállt. Megnéztem a pipát, hátha az ugrott le a kigyorsítás miatt. A helyén volt. A kulcs viszont félig-meddig kicsúszott a kapcsolóból. Visszanyomtam majd elsőre indult. Gyerünk tovább. Jöttek az emelkedők, én pedig mentem. Néha megnyomtam a kulcsot, biztos ami biztos. Aztán egy domból lefelé újra megállt. Elgurultam a közelben lévő bejáróig. A kulcs rendben volt. Nagy nehezen kibányásztam a gyertyát, egy kis koksz darabot láttam az érintkezők között, gondoltam meg is van a hiba, mint gessztinél. Akárhogy fújtam nem akaródzott eltávozni. Volt nem messze tőlem egy összegyúrt üdítősdoboz. Annak a lemeze befért az elektródák közé, az lett az ideiglenes koksz eltávolító szerszámom.

Name:	20150426917.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	144340
                                Gyertya vissza, nem indul. Levettem a gyújtásfedelet, nem-e a megszakító állítódott el, de nem. Aztán levettem a porlasztót is, hátha. Az úszóház aljában sok dzsuva összegyűlt, azt kiburítottam. A fúvóka egyébként tiszta volt. Visszaszereltem.
                                Volt nálam egy új Brisk N15-ös gyertya, próbaként betettem azt. A szikrája erőteljesebbnek látszott, keztem is reménykedni. El is indult. Kezdett hűlni az idő elmúlt hét óra, meg a tartalékgyertyám is elhasználtam, inkább hazaindultam. Cseszneket már láttam párszor, ha csak jövőhéten látom újra valahogy talán elviselem.
                                Hazafelé egy pisszenés nélkül ment. Talán Ő sem akart egyszerre eljutni Csesznekre. Még szoknia kell a kisalföld után az emelkedőket.
                                Csendélet a második kényszerpihenőn.

Name:	20150426916.jpg
Size:	192.7 KB
ID:	144341
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2015 ápr. 26, 22:58. Oka: helyesírási hiba

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X