Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ennek azért örülök mert így ez már megmarad, megőrzik.
    Ennek én is örülök! De hogy miért azt nem tudom?!1976-ban egy reklám szatyorral jöttem el a városból.........nem kívántam azt a jövőt ami ott ígérkezett!De azért minden évben egyszer csak elmegyek ha csak egy órára is!Nem bántásból mondom........de ennyi!Voltam a sulimban is az igazgató helyettes néni kisérgetett(gondolom nehogy elvigyek,vagy bevigyek valamit!)Kicsit elszóltam magam(Ez úttal is bocsi!) meglepődve állapítottam meg hogy az óta sem festettek az intézményben!

Komment

En holnap fogok arra menni ha nem is esik utba de azert mindig keresztul megyek azon a hidon.Emlekszem mikor meg gyerekkoromban mindig agaskodtunk a buszon mikor arra vitt hogy lassuk a csapolast. (az izzo folyekony vasnak az onteset)Bent nem voltam soha mert Miskolcra jartam kozepiskolaba,de inkabb azt nem latogatom meg mert igy legalabb szep emlekeim vannak csak Egyebkent nagyon lehangolo azegesz es az is ami korulveszi az enyeszet elkepeszto

Komment

Kedves ,,movisz"!
        Azon az oldalon amit láthattál a salakot csapolták!De nem számít!Nem okos tojáskodni akarok,csak jártam ott párszor!Aztán a salakos üstöt Közép-Európa legmeredekebb fogaskerekűje vitte ki a salakhányóra!Aminek,,Hétes" volt a neve!Ma is híres városrész ........szintén a ,,hulladéktól"!...........habár mióta Pesten láttam ezeket a ,,menekülteket" .........kezdem meg kedvelni a mi színeseinket! A mieink(még az alja is!)disztingvált urak ezekhez az ,,IZÉK"-hez képest!.....na de ez már politika!Ami már nagyapám szerint is ,,Úri huncutság" volt!(meg most is!).........voltam Szelén és a mi közösségünk nevében is köszöntöttem az ,,elnök urat"Nagyon meghatódott!....az első motorja!(Azért sem írom ki hogy miféle!Találjátok ki!)

Komment

Azért sem írom ki hogy miféle!Találjátok ki!
          A kézi behergelésű hazai kismotor csoda! Ritka a szép példány, még ritkább a működő!
          Ilyenre is vadásztam egy ideig (már csak a neve miatt is, a kislányomnak lehetne egy azonos nevű motorja ha nagyobb lesz... ), de rájöttem, sajnos nem éri meg, kínszenvedés lenne a felújítása
          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 aug. 07, 15:37.

Komment

Szervusztok!

Az egész ország tele van ilyen lepukkant egykori termelőüzemekkel és düledező tanyákkal.A fenti látványban azért van részünk,mert abban a piszkos mocskos átkosban,minden állami tulajdon volt és köztudottan,az állam rossz tulajdonos.Bezzeg napjainkban,a dicsőség fénye ragyogja be,az immár magánkézben lévő lepusztult romokat,a tanyák meg azért düledeznek,mert van már tanya programunk is.

Azért nem kell elkeseredni,a romszínpad és a romkocsmák után,itt az újabb lehetőség,a romstadionok megépítése,a baj csak az,hogy egyik sem fogja gazdagítani,a büdzsét,-hát így jártunk!

Üdvözlettel:Che

Komment

Azért nem kell elkeseredni,a romszínpad és a romkocsmák után,itt az újabb lehetőség,a romstadionok megépítése,a baj csak az,hogy egyik sem fogja gazdagítani,a büdzsét,
              Az a romgyár lesz. Vagy az nem romot gyárt?
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

na végre.. Már nekem is van motorom. (saját) Így legalább nem lógok ki a sorból(gép nélkül már kicsit szégyelltem magam) Egy "igazi"versenymotor,csak még össze kell hegesztenem. Pár apró hiányt kipótolok,s aktuális témát írok az oldalra.(amikor kerülök vele)

Komment

Attila írhatnál róla előbb is , minket érdekelne a gép!?. Még a " kerülés " előtt el árulhatnád? hisz tudod kíváncsi- fáncsik vagyunk.

- - - Updated - - -

Zsoltikám! Nem akartam dicsekedni de mivel megelőztél jelentem én voltam a felvezetője Ricsiéknek Békés Megyében. Ajánlásom alapján jöttek a T5- tel / futóval/ Hódmező- Derekegyháza irányon át Orosházára. Sajna nagyon rövid időt töltöttek nálunk és indultak lányom kíséretében Kamutra hol tudtom szerint a Danuviás Zsolti P 12-es sével kiegészülve mentek hozzátok. Továbbiakról nincs infóm és várjuk meg Ricsi beszámolóját a Gurulásukról Békés Megyében!

Komment

Persze írok. Holnap kipakolom,s lefényképezem. A felújítás menetét egy két fotóval illusztrálva feltöltöm. Csodát ne várj...gombhoz készítek kabátot. (volt már ilyen..én ezt szeretem)

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Persze írok. Holnap kipakolom,s lefényképezem. A felújítás menetét egy két fotóval illusztrálva feltöltöm. Csodát ne várj...gombhoz készítek kabátot. (volt már ilyen..én ezt szeretem)
                      Atti!

Annak a blokknak köze van hozzá,amit nemrég fotóztál?

Komment

És gyűlt hozzá pár alkatrész pluszban is?
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Annak a blokknak köze van hozzá,amit nemrég fotóztál?
                          Az lesz az. Pár kiegészítővel.

- - - Updated - - -

pár alkatrész pluszban
                          Megbontottam,s kiderült több van minuszban.

- - - Updated - - -

A felújítás első lépése elkezdődött,de erről nem tudok képet feltölteni. (gondolkodás,vakarózás fejtetőn)

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A felújítás első lépése elkezdődött,de erről nem tudok képet feltölteni. (gondolkodás,vakarózás fejtetőn)
                            Van egy kép alakú ikon, amikor írsz. Azt válaszd ki, majd kép feltöltése, ott válaszd az egyszerű feltöltést, majd keresd meg a képet. Legjobb, ha az asztalra teszed, és onnét töltöd fel.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Van egy kép alakú ikon, amikor írsz. Azt válaszd ki, majd kép feltöltése, ott válaszd az egyszerű feltöltést, majd keresd meg a képet. Legjobb, ha az asztalra teszed, és onnét töltöd fel.
                              Bocs Wsievers, hogy belevau, de Atti69 nem a képfeltöltéssel áll hadilábon, hanem az első lépésekkel a motorépítésben: "...gondolkodás,vakarózás fejtetőn..." Nos, ezeket nem akarja megörökíteni az örökkévalóság felé....

Üdvözlettel...

Komment

Nos, ezeket nem akarja megörökíteni az örökkévalóság felé...
                                Az így igaz... Viszont Wsievers képtöltési tanácsai nekem kínai receptnek hangzanak.. Örülök hogy egyenként bogarászva sikerül...de igy legalább tuti. Új dolgot nem akarok sokat tanulni..nehogy a régieket elfelejtsem.

- - - Updated - - -

Ja ezt is elfelejtettem...anya elment.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X