Ennek azért örülök mert így ez már megmarad, megőrzik.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
- 3 likes
-
En holnap fogok arra menni ha nem is esik utba de azert mindig keresztul megyek azon a hidon.Emlekszem mikor meg gyerekkoromban mindig agaskodtunk a buszon mikor arra vitt hogy lassuk a csapolast. (az izzo folyekony vasnak az onteset)Bent nem voltam soha mert Miskolcra jartam kozepiskolaba,de inkabb azt nem latogatom meg mert igy legalabb szep emlekeim vannak csak Egyebkent nagyon lehangolo azegesz es az is ami korulveszi az enyeszet elkepeszto
- 4 likes
Komment
-
Kedves ,,movisz"!
Azon az oldalon amit láthattál a salakot csapolták!De nem számít!Nem okos tojáskodni akarok,csak jártam ott párszor!Aztán a salakos üstöt Közép-Európa legmeredekebb fogaskerekűje vitte ki a salakhányóra!Aminek,,Hétes" volt a neve!Ma is híres városrész ........szintén a ,,hulladéktól"!...........habár mióta Pesten láttam ezeket a ,,menekülteket" .........kezdem meg kedvelni a mi színeseinket! A mieink(még az alja is!)disztingvált urak ezekhez az ,,IZÉK"-hez képest!.....na de ez már politika!Ami már nagyapám szerint is ,,Úri huncutság" volt!(meg most is!).........voltam Szelén és a mi közösségünk nevében is köszöntöttem az ,,elnök urat"Nagyon meghatódott!....az első motorja!(Azért sem írom ki hogy miféle!Találjátok ki!)
- 9 likes
Komment
-
Azért sem írom ki hogy miféle!Találjátok ki!
Ilyenre is vadásztam egy ideig (már csak a neve miatt is, a kislányomnak lehetne egy azonos nevű motorja ha nagyobb lesz... ), de rájöttem, sajnos nem éri meg, kínszenvedés lenne a felújításaUtoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 aug. 07, 15:37.
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Az egész ország tele van ilyen lepukkant egykori termelőüzemekkel és düledező tanyákkal.A fenti látványban azért van részünk,mert abban a piszkos mocskos átkosban,minden állami tulajdon volt és köztudottan,az állam rossz tulajdonos.Bezzeg napjainkban,a dicsőség fénye ragyogja be,az immár magánkézben lévő lepusztult romokat,a tanyák meg azért düledeznek,mert van már tanya programunk is.
Azért nem kell elkeseredni,a romszínpad és a romkocsmák után,itt az újabb lehetőség,a romstadionok megépítése,a baj csak az,hogy egyik sem fogja gazdagítani,a büdzsét,-hát így jártunk!
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Attila írhatnál róla előbb is , minket érdekelne a gép!?. Még a " kerülés " előtt el árulhatnád? hisz tudod kíváncsi- fáncsik vagyunk.
- - - Updated - - -
Zsoltikám! Nem akartam dicsekedni de mivel megelőztél jelentem én voltam a felvezetője Ricsiéknek Békés Megyében. Ajánlásom alapján jöttek a T5- tel / futóval/ Hódmező- Derekegyháza irányon át Orosházára. Sajna nagyon rövid időt töltöttek nálunk és indultak lányom kíséretében Kamutra hol tudtom szerint a Danuviás Zsolti P 12-es sével kiegészülve mentek hozzátok. Továbbiakról nincs infóm és várjuk meg Ricsi beszámolóját a Gurulásukról Békés Megyében!
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePersze írok. Holnap kipakolom,s lefényképezem. A felújítás menetét egy két fotóval illusztrálva feltöltöm. Csodát ne várj...gombhoz készítek kabátot. (volt már ilyen..én ezt szeretem)
Annak a blokknak köze van hozzá,amit nemrég fotóztál?
Komment
-
Annak a blokknak köze van hozzá,amit nemrég fotóztál?
- - - Updated - - -
pár alkatrész pluszban
- - - Updated - - -
A felújítás első lépése elkezdődött,de erről nem tudok képet feltölteni. (gondolkodás,vakarózás fejtetőn)
- 4 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA felújítás első lépése elkezdődött,de erről nem tudok képet feltölteni. (gondolkodás,vakarózás fejtetőn)"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan egy kép alakú ikon, amikor írsz. Azt válaszd ki, majd kép feltöltése, ott válaszd az egyszerű feltöltést, majd keresd meg a képet. Legjobb, ha az asztalra teszed, és onnét töltöd fel.
Üdvözlettel...
- 1 like
Komment
-
Nos, ezeket nem akarja megörökíteni az örökkévalóság felé...
- - - Updated - - -
Ja ezt is elfelejtettem...anya elment.
- 1 like
Komment
Komment