Na végre...azt hittem hogy..pedig dehogy. Be kellene repülni egy R35-öt... Az eső+ teszi a dolgát...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Pénteken Balaton környékén motoroztunk. Láttam három "elvetemült" fazont Babettával "túrázni".
Először elkerültük őket utána Tihanyban láttuk őket megpihenni. Az asszonynak nagyon tetszett integetett is nekik rendesen! Amilyen szél volt..... Bevállalósak voltak
Bár mikor láttuk őket épp szélirányban motoroztak. Hazafelé lehet pedáloztak egy keveset
Jó volt látni őket!
Kár hogy a mi gyerekeink nem ilyenek. Mindegyiknek van motorja de hogy egy felhőtlen kis "túrát" csináljanak az már nem megy. Csak a sz@ros F@szbÚÚÚk......
- 11 likes
Komment
-
Én is mentem ma egy kis kört a Czetkával, Ravazdnál a régi ,,hodu utu rea" kanyarodva.
Az elején
Jobbra-balra, elől-hátul erdő
Tavaly már jártam erre a géppel, ennél az irtásnál ment el a töltés ma nem kellett szerelni
Az erdő közepén egy férfi és egy nő intett le, kérdezte tudok-e valakit akinek terepjárója van, mivel elakadtak a sárban 10 km-el odébb. Riadóztattam apámat, a hat éves telefonomon szerencsére volt térerő. Náluk nem. Időközben egy MTZ 50-es formájában megérkezett a segítség, az előttem elkapott biciklis küldte nekik. Elköszöntünk és mentem tovább, hiszem hátra volt még pár kanyar .
Jó kör volt
- 6 likes
Komment
-
Na végre Te is motoroztál egy jót baj nélkül.
A matricás tagot én is ismerem, de soha sem sikerül felhívni, meg az e-mail sem jó
A kormányról fogalmam sincs mié lehet. Én eddig azt hittem ez a gyári. A markolatok Pannóniáról valók az igaz, de kicsit más a P10 kormány.
Rátettem a leendő P10-am kormányát a Czetkára, látszik hogy az jobban hátrahajlik. És a közepén is van egy kis eltérés a felfogatásból kifolyólag.
Talán valaki más ráismer.
- 1 like
Komment
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy a taknyolást
Komment
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén is előbb mennék haza az utánfutóért
Komment
-
Én is. Nem tudnék senkiben megbízni, hogy nem lesz pl. egyetlen óvatlan kuplungfelengedése sem az úton...
- 2 likes
Komment
Komment