Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz márkatárs kereső

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A DXF a konkrét alkatrész rajza egy másik formátumban, amit a plazma vagy a lézer vágó értelmezni tud. Tulajdonképpen a kivágandó alkatrész rajza a gép számára értelmezhetően, ha jól tudom. Ha nincs meg akkor ehhez át kell konvertálni a fájlt mert különben nem tudja kivágni a gép a, mondjuk autocad rajzról direktbe.
    Tehát ez nagy segítség, hiszen nem kell mást csinálni csak egy pendrive-ra rámásolni a rajzot, oda adni a lézervágósnak és kész is az alkatrész.
    CZsolti, Fergusson és sepy kedvelte ezt.

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Bocsáss meg nekem, Kedves Zsolti, de a rövidítésekben nem vagyok jártas.....mi az a Dxf?- ha szabad kérdeznem...
      Íme a válasz:

A DXF a konkrét alkatrész rajza egy másik formátumban, amit a plazma vagy a lézer vágó értelmezni tud. Tulajdonképpen a kivágandó alkatrész rajza a gép számára értelmezhetően, ha jól tudom. Ha nincs meg akkor ehhez át kell konvertálni a fájlt mert különben nem tudja kivágni a gép a, mondjuk autocad rajzról direktbe.
      Tehát ez nagy segítség, hiszen nem kell mást csinálni csak egy pendrive-ra rámásolni a rajzot, oda adni a lézervágósnak és kész is az alkatrész.
      Köszönöm szépen Bsa10! Magam sem írtam volna le jobban. Egyébként közönséges kifúrt laposvas is lehet, de nekem ezek voltak otthon kéznél. És egész jó lett, nem esik ki, nem borul fel, nem lötyög. (Nagy Bandó után szabadon )

Megjegyzem a tepsi is előtte a cserépkályha előtt szolgált hamutálcaként, csak túl nagy volt és mindig belerúgtam. Kezdetben a blokk a kipufogókönyökökön állt a gyalupadon. A festésre készülődéskor rájöttem, hogy ez nincs így jól, mert törhet a henger, görbülhet a könyök. Ekkor állt össze ez a kis állvány.

Ja igen, nem feltétlen kell csavarozni. Elég egy átdugós stift is, ha festessz. Szereléskor viszont csavarral kell rögzíteni mindenképpen.
      sepy és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

És egész jó lett, nem esik ki, nem borul fel, nem lötyög. (Nagy Bandó után szabadon )
        A DXF a konkrét alkatrész rajza egy másik formátumban
        Köszönöm a választ, mindkettőtök nevében és azokéban is, akik legalább úgy nézték ezt a rövidítést /tudatlanul/, ahogy én.

Most már minden világos...azt hiszem
        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Az egész készülék egy tepsibe van, hogy az olaj ne folyjon széjjel. A csuklófejek lézerrel lettek vágva. Dxf-et kérésre tudok küldeni emilben. A többi sima lapovas. Bármivel helyettesíthető.
          Akasztják a hóhért, saját magamat moderálom. Szóval nem helyettesíthető egyszerű laposvassal, mert lényeges a súlypont. Tudatos tervezésem eredményeként (értsd: vakvéletlenül ) sikerült úgy megcsinálni, hogy előrebillentve - hengerek nélkül - stabilan megáll. Nem borul vissza. Így meglazíthatod az olajleeresztőt, kiveheted a km-meghajtót és kiszerelheted a dugattyúkat. Nincs elveszett tűgörgő.
          wsievers és sepy kedvelte ezt.

Komment

Így meglazíthatod az olajleeresztőt, kiveheted a km-meghajtót és kiszerelheted a dugattyúkat. Nincs elveszett tűgörgő.
            Ez egyre jobban tetszik.... Naná, hogy mezei piros pont!
            CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Nincs elveszett tűgörgő.
              Használj kosarasat, másból is az a jó.
              sepy és CZsolti kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Használj kosarasat, másból is az a jó.

C vagy D méretű legyen a kosár?
                sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Legalább 120-as méretű legyen mert az a menő!
                  wsievers és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

De azt cipelni is kell. Ha megfogod mit érsz vele? Tele lesz a markod vele!
                    Titus és sepy kedvelte ezt.

Komment

Szép estét. Szeretném megkérdezni hol található a bolt amelyben található matrica garnitúra 350-es czetkához? Köszönöm!

Komment

szia egyszer mikor keresgéltem, erre akadtam. Rendelni viszont nem rendeltem még tőlük. Talán van olyan itt akinek van tapasztalata.
                        .: MOTORMATRICA - KATALAÓGUS - VETERÁN MATRICÁK:.
                        wsievers és Che kedvelte ezt.

Komment

Sajnos csak annyi, hogy kb. egy éve kértem tőlük árajánlatot, amire azt ígérték, hogy "majd januárban" kezdenek dolgozni. Azóta is várom. Évszámot nem mondtak az igaz. Nekem meg még bőven ráér a matrica.
                          sepy, Ba701 és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Beszéltem ma egy Sport Czetkát felújító úriemberrel telefonon. Mezőnyárádi illetőségű. Wsiewers és RedBull mennyire vagytok ismerősek arrafelé? Elvetettétek a Cz magot a Bükkben
                            sepy kedvelte ezt.

Komment

Én Nyárádon csak egy lányt tudok, akinek Sport Czetkája van.
                              sepy kedvelte ezt.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én nem ismerek senkit Nyárádon akinek motorja lenne, pláne egy kis Czetka

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X