Titus! Az a szerszámos sajna elég rossz bőrben van de a tank az durva. Abba már nem igen kell tankolni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel motorkerékpárok
Collapse
X
-
Hát ja, nem győzné teletankolni senki sem. Igazából a dobozok alja kompletten hiányzik, úgyhogy azokból sem tervezek nagyon mást mint valamiféle díszt A többi azért menthető. De 2600 Forintot simán megért a MÉH telepen Grátisznak rátettem még két nagykerekű Babetta kormányszektort is a méréskor hogy azok se vesszenek kárba. Volt ott még egy Riga blokk is, na az már megdobta volna a költségeket, úgyhogy az maradt.sinter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Én egy szovjet oszcilloszkópot, és egy vadonatúj valamilyen krómozott lökhárítót vonóhorgos autóhoz 400 forintért hoztam el a MÉH telepről...Majd megszakértem veletek, nem értek hozzájuk..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevalamilyen krómozott lökhárítót vonóhorgos autóhoz
..remélem FIAT
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRégen nem a gyártási időt, hanem az első nyilvántartásba vételt írták a forgalmiba.
A motorszáma és az alvázszáma is 6/5-0116, a forgalmija szerint, a motort most nem tudom megnézni...Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2014 márc. 05, 21:41.
- 2 likes
Komment
-
A motorszáma és az alvázszáma is 6/5-0116
Tudod,gyűjtőm őket!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
-
Köszi!
A párosító alapján a blokk-közép Danuvia, szerintem utólag ütötték bele (vagy átütötték) a motorszámot."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
Komment