Ma beugrottam kvzni, s a kkor kezdődött a Leggyorsabb indián.. persze megfigyeltem még 1x, csak a reklámok alatt rohantam ki rozsdás csavarokat légkulccsal lebűvészkedni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Mi a "lekvár" van a hengerbe?
És egy kis "szolgálati közlemény". A Dropbox-nál úgy döntöttek hogy megszűnik a publikus mappa ezért az összes onnét linkelt cuccom elérhetetlenné vált(a fotóalbumokat ez nem érinti)...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 szept. 02, 11:01.
Komment
-
Megpróbáltam finoman 2kg-os kalapács segítségével lehúzni a hengereket, de drasztikusabban kellett hozzá állni. cca 40 perc alatt lenn van a két henger. Mai nap beutalom a fejeket gyógyfürdőbe,hogy időben kész legyenek.
Ezt a témát bontsuk ki egy kicsit jobban. mert én is ezzel küzdök, csak én a kalapácshoz hozzá sem merek nyúlni.
Eddig láncsprayt és csavarlazítót kapott,eredménytelenül. és sajnos a felső holtponton állt meg.
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]37237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37238[/ATTACH]
Ezt a témát bontsuk ki egy kicsit jobban. mert én is ezzel küzdök, csak én a kalapácshoz hozzá sem merek nyúlni.
Eddig láncsprayt és csavarlazítót kapott,eredménytelenül. és sajnos a felső holtponton állt meg.
Minden csavar ki, a gazdája megfogta a hengernél fogva én meg kalapáccsal püföltem a dugót. A végén kijött(mondjuk a dugó teteje homorú lett )
Aztán hengerfúrás, új dugó...
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]37237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37238[/ATTACH]
- 2 likes
Komment
-
Ezt a témát bontsuk ki egy kicsit jobban.
- - - Updated - - -
Eddig láncsprayt és csavarlazítót
- - - Updated - - -
Fejlemény: A motorból 1,5l helyett 3,5l benzines vizes olajat engedtem le... a hajtókarok szorultak, a főtengelycsapágyak még jobban. Negyedikbe kapcsolva és a hátsó kereket előre-hátra forgatva megjárattam...most a berúgó karral is könnyedén forog.
- 6 likes
Komment
-
Ebben a témában leírtam egy célszerszámot. Már a 8-as puska sem volt elég meleg !https://veteran.forum.hu/pannoniak-s...79/index2.html
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMai kukázásom eredménye ! Majd Heeegany leteszteli ![ATTACH=CONFIG]37248[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37249[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37251[/ATTACH]
A mellette lévő kb ugyan azt tudja ránézésre. A másik kettő meg jó régi cucc, azokhoz nem igazán értek (jobb oldali olyasmi ami volt is apámnak. A mellette lévő nem tudom miféle)
Komment
-
A mellette lévő kb ugyan azt tudja ránézésre.
https://youtu.be/i2Tkm21dI1g?t=208
Ha itt ennyire spóroltak akkor az se lehet egy életbiztosítás...
- 1 like
Komment
Komment