Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Akkor a Pannónia lesz csatasorba állítva?mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"Vitték szép ilonkát"-lobogott a haja...
Elvitték a Kawasakit
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Kezd erőre kapni,wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor a Pannónia lesz csatasorba állítva?
minden nap mennie kell...
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Láttam már ilyet. de ott whiskys üveg volt a menetes szárak között !joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseremélem a mesternek meg fog felelni
- 4 likes
Komment
-
Kicsit elhavazva de nem elveszve.. gyerekek lakását szétvertük alaposan,s most az újítás felénél tartok. Reggel korán kezdek, s akkor hagyom abba amikor már "kellemesen" sikerül elfáradnom.. még kb 2hétig így lesz. Múlt héten azért sikerült berepülni a fecskét..
kellemesen jól megy a szériához képest.
3 képek
- 5 likes
Komment
-
Nagyön pöpecül néz ki, kb sajnálnám használni
.
Én csak egy bikakábelt ütöttem össze a héten, azt is kényszerből mert a bolti jól cserben hagyott:
https://www.dropbox.com/s/vp6tkl68x0...04701.jpg?dl=0
(Rajta felejtettem a helyzetjelzőt.....
)
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2020 júl. 05, 13:40.
Komment
-
..........................jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyön pöpecül néz ki, kb sajnálnám használni
. Szintén.... Már azóta az új gazdánál van. (remélem) Most 2 Shwalbe van terítéken,de azokhoz csak a lakás befejezte után fogok. .....................
- 2 likes
Komment
-
Én is szoktam unatkozni, de ennyire azért - sajna - nem tudokAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt meg csak úgy összedobtam unalmamban.
- 1 like
Komment
-
Ha legalább nem négy dologgal foglalkozom egyszerre,akkor hiányérzetem van.Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is szoktam unatkozni, de ennyire azért - sajna - nem tudok
Ma a festegetés szüneteiben egy 8 köbméteres komposztálót építettem.. már a negyed része megtelt. 
- 2 likes
Komment
-
Egy cz-350es-t néztem a B.csabai Keravilban 79-ben akkor 14500-Ft-volt(nem , Jawa kellett inkább használtan)volt egy Pannónia olcsóbb volt de nem emlékezem az árára.apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePannónia T5H-ert ??"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
Komment