Én köszönöm Gyuri, hogy sziveden viseled közösségünk találkozóját. Dorogmán mi alföldi gyerekek csak átutazók voltunk Keszibe menet ha jó az emlékképem. Csak reménykedek a sikerben. Érdekes ezek szerint nem egyformán terjednek a hírek kis hazánkban. Nálunk nyitva a fürdő és a camping is. Ez mégis csak a 7. talink lenne . Igaz a magam nevében csacsogok de nekünk alföldi gyerekeknek jobb lenne mint Pesten át bulizni!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"Vitték szép ilonkát"-lobogott a haja...
Elvitték a Kawasakit
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor a Pannónia lesz csatasorba állítva?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseremélem a mesternek meg fog felelni
- 4 likes
Komment
-
Kicsit elhavazva de nem elveszve.. gyerekek lakását szétvertük alaposan,s most az újítás felénél tartok. Reggel korán kezdek, s akkor hagyom abba amikor már "kellemesen" sikerül elfáradnom.. még kb 2hétig így lesz. Múlt héten azért sikerült berepülni a fecskét.. kellemesen jól megy a szériához képest.3 képek
- 5 likes
Komment
-
Nagyön pöpecül néz ki, kb sajnálnám használni .
Én csak egy bikakábelt ütöttem össze a héten, azt is kényszerből mert a bolti jól cserben hagyott:
https://www.dropbox.com/s/vp6tkl68x0...04701.jpg?dl=0
(Rajta felejtettem a helyzetjelzőt..... )Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2020 júl. 05, 13:40.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyön pöpecül néz ki, kb sajnálnám használni . Szintén.... Már azóta az új gazdánál van. (remélem) Most 2 Shwalbe van terítéken,de azokhoz csak a lakás befejezte után fogok. .....................
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt meg csak úgy összedobtam unalmamban.
- 1 like
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is szoktam unatkozni, de ennyire azért - sajna - nem tudok
- 2 likes
Komment
Komment