Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Dola ötlete alapján szóba került Tiszacsege kemping, és gyógyfürdő. Sajnos a honlapjuk teljesen hiányos. Pénteken megyek arra, megpróbálok valamit személyesen.

Komment

A mai kiadott könnyítések kicsit bíztatóak gondolom más is várja megállapításod!

Komment

Tegnap voltam Csegén, beszéltem is egy illetékessel, de nem lettem okosabb. Várják Cecíliának a döntését. Reménykednek benne hogy mihamarabb nyithatnak, Kaptam egy telszámot hogy tudjak érdeklődni. Lefotóztam az árlistát ( nyilván tavalyi ) majd felteszem. A fürdő, és a camping egyszerre fog nyitni.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása
          Komp is van.
          Nézni lehet ingyen, de megmászni 200 ft/ fő/ 1 menet. Mint a gursliban !

Komment

Komment

Komment

nem egy vagyon, persze nem tudni mit kapunk érte. Mondjuk ha beteszek a kocsiba 2 motort az egy kicsit megdrágíjja.
                Azt meg lehetne próbálni, hogy mt szólnának ha egy 30-40 fős társaság némi engedményt szeretne kifacsarni.
                Aztán jó lenne tudni hogy egy július végi hétvégén milyen tömeg vcan ott normális esetben,

Komment

Közben ránéztem Tiszacsagén van a Holdfény camping illrtve a Tiszaparti Camping Nem zudom melyiket kapta el Mirr-Murr de A Tiszaparti szerényebbnek tűnik Szeruntem a forgalma is szerényebb lehet, szerintem szívesebben látnának bennünket.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Holdfény camping
                    .......................................................................

Komment

Ennyi a véleményed a Holdfényről?

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ennyi a véleményed a Holdfényről
                        Csak aláhúzással jelöltem ki, hogy melyiket fotóztam !

Komment

itt a Gyopárosi camping is nyit a hétvégén gondolom azok is kezdenek mocorogni.

Komment

"Vitték szép ilonkát"-lobogott a haja...

Elvitték a Kawasakit,tegnap tettem fel a hirdetést és ma estére,úgy tűnt nagy örömmel,új gazdára lelt:aki ezt a típust kereste...

Szerencsére szép emlékkörúttal bucsúztattam egy 298-km-úttal vasárnap délután,utolsó 20 km-en szarrá áztam,élveztem az utat,de nem bírtam leszállni róla .....begörcsölt a csípőm..ezért hirdettem egyből,nehogy meggondoljam.
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A TALÁLKOZÓVAL KAPCSOLATBAN !!! Számomra az idei évben a dátum sem egyértelmű ! Idén július útólsó hétvégéje csonka hétvége. Átcsúszik már augusztusra. Először is ezt kéne tisztázni.
                              Ma megint voltam bent a Csegei strandon, de még mindig nem tudnak semmit. A medencék töltve, minden készen állna a nyitásra, de semmi hír.
                              A campingba foglalás nélkül is várnak minket. Nem kell előre bejelentkezni.
                              Másik lehetőségként merült fel ma a kompos jóvoltából, Tiszadorogma ! Szomszédos falu, a polgi motoros, és most volt a hétvégén egy tali ott. Még ma, vagy holnap írok a polgármesternek a lehetőségeket kutatva.
                              Üdv Mirr.murr

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Idén július útólsó hétvégéje csonka hétvége. Átcsúszik már augusztusra. Először is ezt kéne tisztázni.
                                Én úgy értelmeztem hogy mivel az már nem Július így 24-25.ére írattam a szabit.

/SZERK
                                A 2015-ös is ugyanígy esett és akkor úgy volt ahogy most gondoltam.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2020 jún. 17, 22:08.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X