Titus eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2020 máj. 04, 16:12.
- 4 likes
-
No... homofice termelésre sarkallt.. Gumikra fehér peremet festettem gumifestékkel..s összedobtam ma az RT vázakat. Első és hátsó teleszkópok,sárvédők,lámpák,első kerekek,motorok benn vannak. Mivel még boltba is mennem kellett... érdekesség: előbb átérek a szomszéd faluba mint az utca végére.. út közben egy tanya előtt láttam palánta eladó táblát.. persze bevásároltam padlizsánból,erőspaprikából,paradicsomból.. s még vissza is megyek jövő héten. RT fénykép hamarosan.
- 3 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMZ RT 125 ... 1952-1953 ???
Komment
-
Gusztusom támadt... bepakoltam a bográcsba 4kg csúlköt és 4kg pacalt.. 6 óra után már elég jól összeállt. Ennek örömére legitároztam 2000m2 térdig érő füvet. Ma ilyen pihis napom volt. A következő kupac rozsdás vashoz szombaton fogok hozzá.. 2 hét alatt kell talpra álljon.. majd fotózok.
- 3 likes
Komment
-
Ne is mond .... ma egy ZETOR fűtőventillátor motorjával játszottam vagy délig , utána beleépült egy új rádió . De a tulaj mosolya kárpótolt mindenért . azután már csak egy Honda első fék volt levezetésnek , meg egy kis Pannonia . Bár azt csak elméleti síkon .... Mára abbahagytam .... jólesett a tulajok mosolyát látni , no meg leülni végre a konyhába és becserkészni egy szilvóriumot a tavalyiból .... kicsit meg vagyok tompulva , lehet hogy kéne innom egy sört is ?
- 5 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselehet hogy kéne innom egy sört is ?
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEste befejeződött..
Komment
-
ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzépek lettek, csak miért nem érlek el telefonon
- 1 like
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz 251-es, vagy?!
- 4 likes
Komment
Komment