Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nem hiszem hogy ez így bármilyen formában jogszerű.
    ... Ja.. azé én is adok garit a munkáimra.. főleg abban az esetben ha úgy csináljuk ahogy én mondom.. Más: úgy látom a 251-essel tartom az ütemtervet.. tartályt kiöntöttem,kerekeket befűztem,alkatrészeket megrendeltem... valszinű jöv héten kireptethetem. Addig persze indextartók gyártása,sárvédő pótlás, üléslemez hegesztés, stb ...

Komment

Gyujtsukmeg.hu Összetartozásunk tüze. Trianonra emlékezve nálam lobban a láng.

Komment

Atti69
        Nem .hu hanem .ma . Még nagyon sokáig fájó pontja lesz a történelmünknek .

Fórumtaliról hogy vélekedik a társaság, csak halasszuk el vagy inkább a biztonság kedvéért ez most elmarad?

Komment

biztonság kedvéért
          Miért megtámad valaki? Lemaradtam valamiről?
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Fórumtaliról hogy vélekedik a társaság,
            Részemről: Nem szivesen halasztanék.. Köszi a kiigazítást... az lesz az.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Miért megtámad valaki?
              Az a fránya vírus...

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Részemről: Nem szivesen halasztanék..
              Ebben egyetértünk.

Komment

Az a fránya vírus...
                Még senkivel nem találkoztam akit megfektetett,és az ismeretségi körben sem tudok esetet,viszont sok ember küszködik egyéb betegséggel,mert halasztgatják a ovosok a kivizsgálásokatszerintem áttételesen a nem vírusban többen meghaltak a vírus miatt,mint akik elkapták!

Természetesen azt mondom ,vigyázzunk egymásra !
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Meg kellene kérni a Szervező Titkárunkat legyen szíves tájékozódjon. hogy áll-e még a lehetőségünk. Én is úgy gondolom a szokásos időpontra ha így haladunk szabad utat engednek.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    ha így haladunk szabad utat engednek.
                    Egyébként is folyik ott annyi vírusölő folyadék, hogy nem lehet bajunk.

Komment

J
                      madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Egyébként is folyik ott annyi vírusölő folyadék, hogy nem lehet bajunk.
                      Ja... nálunk már protokollá vállt a köszönés előtti fertőtlenítés... meg az utána következő folyamatos..

Komment

Sziasztok! Én is várom a visszajelzést az új helyszíntől, arra hogy: mostakkormivanmán? Még nem tudnak egyértelmű választ adni arra, hogy tudnak e minket fogadni.

Komment

Megnéztem a Bakancslista c filmet...láttam már párszor,de nem tudom úgy végignézni hogy ne érzékenyüljek el.. Megtanultam Borisztól hogyan kell szőlőt gyorsan szaporítani.. hamarosan fotók.

Komment

Nekem is van egy 251-es ETZ-m,ami felújításra vár....még várnis kell egy darabig..

Komment

Dola ötlete alapján szóba került Tiszacsege kemping, és gyógyfürdő. Sajnos a honlapjuk teljesen hiányos. Pénteken megyek arra, megpróbálok valamit személyesen.

Komment

A mai kiadott könnyítések kicsit bíztatóak gondolom más is várja megállapításod!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information