Nem veterános téma de azért leírom hogy ti ne essetek bele ugyanebbe a hibába. Amikor vesztek valamit jó alaposan nézzétek meg hogy a gyártó által reklámozott jótállási időtartammal adják-e el. Sajnos a bolt ahonnét szoktam venni PC cuccokat visszaélt a bizalmammal. A gyártó 3 éves garija helyett 1 évvel adták oda én meg balga mód nem néztem meg(mert nem volt okom rá). Ez is csak azért derült ki mert igénybe akartam venni de lepattintottak hogy "bocsika de csak 1 év volt rá".... Még szerencse hogy tudok angolul így sikerült a gyártóval elintézni, illetve kifejeztem nem tetszésemet a fogyasztóvédelemnek is mert nem hiszem hogy ez így bármilyen formában jogszerű.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem hiszem hogy ez így bármilyen formában jogszerű.
- 5 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebiztonság kedvéért"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFórumtaliról hogy vélekedik a társaság,
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiért megtámad valaki?
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRészemről: Nem szivesen halasztanék..
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a fránya vírus...
Természetesen azt mondom ,vigyázzunk egymásra !"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha így haladunk szabad utat engednek.
- 6 likes
Komment
-
Jmadorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként is folyik ott annyi vírusölő folyadék, hogy nem lehet bajunk.
- 2 likes
Komment
Komment