A mai kiadott könnyítések kicsit bíztatóak gondolom más is várja megállapításod!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Tegnap voltam Csegén, beszéltem is egy illetékessel, de nem lettem okosabb. Várják Cecíliának a döntését. Reménykednek benne hogy mihamarabb nyithatnak, Kaptam egy telszámot hogy tudjak érdeklődni. Lefotóztam az árlistát ( nyilván tavalyi ) majd felteszem. A fürdő, és a camping egyszerre fog nyitni.
- 5 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKomp is van.
Komment
-
nem egy vagyon, persze nem tudni mit kapunk érte. Mondjuk ha beteszek a kocsiba 2 motort az egy kicsit megdrágíjja.
Azt meg lehetne próbálni, hogy mt szólnának ha egy 30-40 fős társaság némi engedményt szeretne kifacsarni.
Aztán jó lenne tudni hogy egy július végi hétvégén milyen tömeg vcan ott normális esetben,
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHoldfény camping
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEnnyi a véleményed a Holdfényről
- 2 likes
Komment
-
"Vitték szép ilonkát"-lobogott a haja...
Elvitték a Kawasakit,tegnap tettem fel a hirdetést és ma estére,úgy tűnt nagy örömmel,új gazdára lelt:aki ezt a típust kereste...
Szerencsére szép emlékkörúttal bucsúztattam egy 298-km-úttal vasárnap délután,utolsó 20 km-en szarrá áztam,élveztem az utat,de nem bírtam leszállni róla .....begörcsölt a csípőm..ezért hirdettem egyből,nehogy meggondoljam."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
A TALÁLKOZÓVAL KAPCSOLATBAN !!! Számomra az idei évben a dátum sem egyértelmű ! Idén július útólsó hétvégéje csonka hétvége. Átcsúszik már augusztusra. Először is ezt kéne tisztázni.
Ma megint voltam bent a Csegei strandon, de még mindig nem tudnak semmit. A medencék töltve, minden készen állna a nyitásra, de semmi hír.
A campingba foglalás nélkül is várnak minket. Nem kell előre bejelentkezni.
Másik lehetőségként merült fel ma a kompos jóvoltából, Tiszadorogma ! Szomszédos falu, a polgi motoros, és most volt a hétvégén egy tali ott. Még ma, vagy holnap írok a polgármesternek a lehetőségeket kutatva.
Üdv Mirr.murr
- 6 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIdén július útólsó hétvégéje csonka hétvége. Átcsúszik már augusztusra. Először is ezt kéne tisztázni.
/SZERK
A 2015-ös is ugyanígy esett és akkor úgy volt ahogy most gondoltam.Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2020 jún. 17, 23:08.
Komment
Komment