Most meg Öko házakat kellene építeni óriási költségeken.
Most meg horror áron bio! élelmiszerként árulják....

A lakásban egy ugyanakkora, de Német piacra gyártott kandallóm van. Nagy ablakkal ,Brazíl zsírköves borítással. Köszönő viszonyban sincs a kettő ! A benti kandalló 3-4 tekével elvan egész nap és jó meleg van. 7 erdei m3 fával, elvagyok két szezont.
6-7 teke a helyes !
Kedves Barátom!Két szememmel láttam amikor ez a ,,szegény" nép(?) egymást gyapálta a párszázezres TV-ért.......és még sok mindenért!Ünnepek előtt,alatt,után,fölött,mellett ...stb!(Ízlés szerint!) Én a nyomorúságos rokinyögdíjam 3 szorosát költöttem játékra,ajándékra...stb!(+még félre is tettem tüzelőre!)
A fűtés az nálunk kényes ügy!Ugyanis az én szervezetem fűtésrendszere(valószínű a csövek és a keringető hibája miatt!)rendkívül érzékeny!23 fok alatt nagyon fázik a lábam 24 foknál pedig már melegem van!
Valami nap kollektor kellene!Akkor végre elfoglalhatnám a gyerekkori álom állásomat.........a Napnál fűtő!

Józsikám!A titkos énem vissza sírja!Már csak azért mert annak a korszaknak a kölke vagyok.Még a végén is csak 37 voltam!........és kissé nyersen szólva Q-a jó volt fiatalnak lenni!Motorozni,csajozni,barangolni az országban(sajnos a világban nem igen lehetett!)Pancsival,MZ-vel ide-oda száguldozni!A többi része felejtős!Sokkal sza...bb volt mint ez a rendszer!....de ezt már kitárgyaltuk párszor személyesen is PL: a Tiszakeszi-i kocsmában!
(Már csak ennyi a legény virtus!)
.........B.U.É.K.
Komment