Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nah ide szezonom is jól indul, már első alkalommal sikerül elcsúszni....
    A motor nem tört?

(egyébként a hóban ökörködésből adódó esések nem számítanak )

Komment

Üdv jagdtigger!

Remélem,hogy ép bőrrel úsztad meg a kalandot és a motorodban sem keletkezett kár.

Komment

A motor nem tört?
        Igazi veterános
        A csont összeforr, na de ha a szeretett gépünk törik, az nagyobb lelki trauma, nemigaz?

Komment

Hát elég jól be voltam öltözve úgyhogy nem lett baj, meg amúgy is lassan mentem. A kárlista meg rövid, 3 műanyagidom(mindegyik csak egy kis helyen, szerintem viszem őket hegesztetni majd)+fékkar meg egy tartót kell kiegyengetnem...

Igazi veterános
          Hát az, még szerencse hogy ez "csak" a robesz volt .
          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 jan. 04, 19:35.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Hát elég jól be voltam öltözve úgyhogy nem lett baj, meg amúgy is lassan mentem. A kárlista meg rövid, 3 műanyagidom+fékkar meg egy tartót kell kiegyengetnem...

Hát az, még szerencse hogy ez "csak" a robesz volt .
            Hát akkor nem volt olyan jó buli az esés

Még pár ilyen aztán befoghatod a gépet ökörködős(játszós) motornak

- - - Updated - - -

Most nézem, Boldog szülinapot jagdtigger!

(szülinapi motorozás lett volna?)

Komment

Köszönöm . Csak pár cucc kellett, de úgy néz ki holnap megint lesz egy menet.... (Fura hogy a fékkar is eltört, pedig 30-al(se) mentem autósok legnagyobb örömére .)

Komment

Fura hogy a fékkar is eltört, pedig 30-al (se) mentem
                Az álló helyzetben dőlésnél is összejön, Megelőzhető egy kézvédővel.
                Csak érdekesség, a CZ-men többször elgörbült és a visszahajtást is kibírta mire "végre" eltört. Mondjuk a Suzukin meg alulról tettek bele egy árkot, könnyítésnek, vagy talán hogy véletlen sem bírjon ki egy borulást.

Komment

Ez most a robesz volt, a "nagy dög" még a téli álmát alussza .

Komment

Szerintem a Pannónia fékkarja nem törne el

Komment

autósok legnagyobb örömére .)
                      Másoknak örömöt okozni..nemes cselekedet.. Babettával én is közönség előtt estem. Nsu-val verseny előtt edőltem,egy ujjal tartottam magam és a motort...egy karc sem lett rajta.. Az a verseny kimaradt...s utána a többi is.. Majd az idén..

Komment

Nah ide szezonom is jól indul, már első alkalommal sikerül elcsúszni...
                        Ajánlom a figyelmedbe(ilyen esetben használd az "eldobtam a vasat" kifejezést):
                        Totalbike - Magazin - Hogyan meséljünk motoros balesetet?
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mivel sokat birkoztam a Robi kapával megnéztem a belsejét.. Főtengely rendben,henger tökéletes,viszont a kipuff szelep belenyitott picit a sűrítésbe.. hát én csakmegköszörültem... Majdnem olyan erős lett mint én.. Már be is lehet indítani infulzió nélkül.. Kaptam mellé egy honda fűnyírót...abban is lesz meglepi szerintem..

- - - Updated - - -

Oly lelkes lettem,be akartam húzni a fűnyírót egy vizsgálatra..de sajnos odaragadt.. Majd holnap világosban.

Komment

A bringás korszakból megvan az a szokásom, hogy kanyarban és kerék csúszáskor leteszem a lábam.
                            Ez bringán elmegy, mert a kicsúszó vázat simán megfogom. Itt viszont már párszor éreztem, hogy maximum a bokám fog kitörni. Van erre valami gyakorlat?

Komment

Persze hogy van megoldás. Mitas Speedway hátsó gumi, és vaspapucs. De nem árt még hozzá egy 500-as salak Jawa se. Azért akarod letenni a lábad, mert relatíve lassan fordulsz, és tulságosan sokat fordítassz a kormányon, és így bizonytalannak érzed az úttartást.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Csak egy kis bosszankodás: Költözéskor kicseréltem az izzókat ledesre...mert ugye spórolunk... A 6db-ból most égett ki 4. Lehet csak nekem.. 90% megtakarítás..akár 20X tovább tart. Mi van??

- - - Updated - - -

De legalább jó idő van.. csepeg a mennyezet..biztos kiolvad a fűnyíró is.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information