Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nah ide szezonom is jól indul, már első alkalommal sikerül elcsúszni....

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nah ide szezonom is jól indul, már első alkalommal sikerül elcsúszni....
      A motor nem tört?

(egyébként a hóban ökörködésből adódó esések nem számítanak )

Komment

Üdv jagdtigger!

Remélem,hogy ép bőrrel úsztad meg a kalandot és a motorodban sem keletkezett kár.

Komment

A motor nem tört?
          Igazi veterános
          A csont összeforr, na de ha a szeretett gépünk törik, az nagyobb lelki trauma, nemigaz?

Komment

Hát elég jól be voltam öltözve úgyhogy nem lett baj, meg amúgy is lassan mentem. A kárlista meg rövid, 3 műanyagidom(mindegyik csak egy kis helyen, szerintem viszem őket hegesztetni majd)+fékkar meg egy tartót kell kiegyengetnem...

Igazi veterános
            Hát az, még szerencse hogy ez "csak" a robesz volt .
            Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 jan. 04, 19:35.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Hát elég jól be voltam öltözve úgyhogy nem lett baj, meg amúgy is lassan mentem. A kárlista meg rövid, 3 műanyagidom+fékkar meg egy tartót kell kiegyengetnem...

Hát az, még szerencse hogy ez "csak" a robesz volt .
              Hát akkor nem volt olyan jó buli az esés

Még pár ilyen aztán befoghatod a gépet ökörködős(játszós) motornak

- - - Updated - - -

Most nézem, Boldog szülinapot jagdtigger!

(szülinapi motorozás lett volna?)

Komment

Köszönöm . Csak pár cucc kellett, de úgy néz ki holnap megint lesz egy menet.... (Fura hogy a fékkar is eltört, pedig 30-al(se) mentem autósok legnagyobb örömére .)

Komment

Fura hogy a fékkar is eltört, pedig 30-al (se) mentem
                  Az álló helyzetben dőlésnél is összejön, Megelőzhető egy kézvédővel.
                  Csak érdekesség, a CZ-men többször elgörbült és a visszahajtást is kibírta mire "végre" eltört. Mondjuk a Suzukin meg alulról tettek bele egy árkot, könnyítésnek, vagy talán hogy véletlen sem bírjon ki egy borulást.

Komment

Ez most a robesz volt, a "nagy dög" még a téli álmát alussza .

Komment

Szerintem a Pannónia fékkarja nem törne el

Komment

autósok legnagyobb örömére .)
                        Másoknak örömöt okozni..nemes cselekedet.. Babettával én is közönség előtt estem. Nsu-val verseny előtt edőltem,egy ujjal tartottam magam és a motort...egy karc sem lett rajta.. Az a verseny kimaradt...s utána a többi is.. Majd az idén..

Komment

Nah ide szezonom is jól indul, már első alkalommal sikerül elcsúszni...
                          Ajánlom a figyelmedbe(ilyen esetben használd az "eldobtam a vasat" kifejezést):
                          Totalbike - Magazin - Hogyan meséljünk motoros balesetet?
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mivel sokat birkoztam a Robi kapával megnéztem a belsejét.. Főtengely rendben,henger tökéletes,viszont a kipuff szelep belenyitott picit a sűrítésbe.. hát én csakmegköszörültem... Majdnem olyan erős lett mint én.. Már be is lehet indítani infulzió nélkül.. Kaptam mellé egy honda fűnyírót...abban is lesz meglepi szerintem..

- - - Updated - - -

Oly lelkes lettem,be akartam húzni a fűnyírót egy vizsgálatra..de sajnos odaragadt.. Majd holnap világosban.

Komment

A bringás korszakból megvan az a szokásom, hogy kanyarban és kerék csúszáskor leteszem a lábam.
                              Ez bringán elmegy, mert a kicsúszó vázat simán megfogom. Itt viszont már párszor éreztem, hogy maximum a bokám fog kitörni. Van erre valami gyakorlat?

Komment

Persze hogy van megoldás. Mitas Speedway hátsó gumi, és vaspapucs. De nem árt még hozzá egy 500-as salak Jawa se. Azért akarod letenni a lábad, mert relatíve lassan fordulsz, és tulságosan sokat fordítassz a kormányon, és így bizonytalannak érzed az úttartást.
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X