Nah ide szezonom is jól indul, már első alkalommal sikerül elcsúszni....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNah ide szezonom is jól indul, már első alkalommal sikerül elcsúszni....
(egyébként a hóban ökörködésből adódó esések nem számítanak )
- 3 likes
Komment
-
Hát elég jól be voltam öltözve úgyhogy nem lett baj, meg amúgy is lassan mentem. A kárlista meg rövid, 3 műanyagidom(mindegyik csak egy kis helyen, szerintem viszem őket hegesztetni majd)+fékkar meg egy tartót kell kiegyengetnem...
Igazi veteránosUtoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 jan. 04, 19:35.
- 4 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát elég jól be voltam öltözve úgyhogy nem lett baj, meg amúgy is lassan mentem. A kárlista meg rövid, 3 műanyagidom+fékkar meg egy tartót kell kiegyengetnem...
Hát az, még szerencse hogy ez "csak" a robesz volt .
Még pár ilyen aztán befoghatod a gépet ökörködős(játszós) motornak
- - - Updated - - -
Most nézem, Boldog szülinapot jagdtigger!
(szülinapi motorozás lett volna?)
- 2 likes
Komment
-
Fura hogy a fékkar is eltört, pedig 30-al (se) mentem
Csak érdekesség, a CZ-men többször elgörbült és a visszahajtást is kibírta mire "végre" eltört. Mondjuk a Suzukin meg alulról tettek bele egy árkot, könnyítésnek, vagy talán hogy véletlen sem bírjon ki egy borulást.
Komment
-
Nah ide szezonom is jól indul, már első alkalommal sikerül elcsúszni...
Totalbike - Magazin - Hogyan meséljünk motoros balesetet?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 6 likes
Komment
-
Mivel sokat birkoztam a Robi kapával megnéztem a belsejét.. Főtengely rendben,henger tökéletes,viszont a kipuff szelep belenyitott picit a sűrítésbe.. hát én csakmegköszörültem... Majdnem olyan erős lett mint én.. Már be is lehet indítani infulzió nélkül.. Kaptam mellé egy honda fűnyírót...abban is lesz meglepi szerintem..
- - - Updated - - -
Oly lelkes lettem,be akartam húzni a fűnyírót egy vizsgálatra..de sajnos odaragadt.. Majd holnap világosban.
- 6 likes
Komment
-
Persze hogy van megoldás. Mitas Speedway hátsó gumi, és vaspapucs. De nem árt még hozzá egy 500-as salak Jawa se. Azért akarod letenni a lábad, mert relatíve lassan fordulsz, és tulságosan sokat fordítassz a kormányon, és így bizonytalannak érzed az úttartást."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
Komment