Akkor tegyél be még pluszba egy mechanikus kapcsolót amivel ki tudod kerülni a relét .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor tegyél be még pluszba egy mechanikus kapcsolót amivel ki tudod kerülni a relét .
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem annyira . Szerintem még mindig egyszerűbb és olcsóbb mint a gyújtáskapcsolót megpiszkálni .
De szerintem maradok a zárlatos megoldásnál.
Komment
-
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA jog rendszert nem ismerem. Viszont amiket eddig láttam, ott mindegyiken volt a cdi-n egy kill switch láb, amin keresztül testre húzta az áramot, vagy egyik félhullámot, nem agyonterhelve a rendszert.
Komment
-
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAhogy nézem simán rövidre zárja a gerjesztőtekercset (1987-90 modell).
[ATTACH=CONFIG]32947[/ATTACH]
De nyilván az első az lesz hogy a gyári vezetékének a működését megnézem. És ha test nélkül van gyújás akkor nem kérdés, megy a gyúráskapcsolója a gyári helyére.
Komment
-
Közben, ahogy javasoltátok, elkezdtem városon kívül is használni az SH-50-et, 100 km után tankoltam bele újra 3,52 litert sikerült. Szerintetek ez 50cm3 motortól sok vagy kevés? (nekem soknak tűnik). Ehez a fogyasztáshoz országút+ kis város társult, a max sebessége a robogónak 60 km /h ami nem túl acélos... gondolom nektek is van a házatok körül robogó 2T, így írjátok már meg szerintetek ez mennyire sok? (kevésnek tuti nem kevés)
Komment
-
60 km /h ami nem túl acélos..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKözben, ahogy javasoltátok, elkezdtem városon kívül is használni az SH-50-et, 100 km után tankoltam bele újra 3,52 litert sikerült. Szerintetek ez 50cm3 motortól sok vagy kevés? (nekem soknak tűnik). Ehez a fogyasztáshoz országút+ kis város társult, a max sebessége a robogónak 60 km /h ami nem túl acélos... gondolom nektek is van a házatok körül robogó 2T, így írjátok már meg szerintetek ez mennyire sok? (kevésnek tuti nem kevés)
Komment
-
Igen "dupla annyival" volt kergetve, habár fele annyit nem fog enni ha 40el járok, de nyilván ez javulni fog, főleg hogy most meg lettem nyugtatva, nem is olyan sok ez. A városi "lomha" használat miatt van most megkergetve.
Azért arra leszek kíváncsi, hogyha kiégetjük a kipuffot mennyivel lesz jobb. Tuti várható változás
Komment
-
Max többet fog enni, kevesebbet nem nagyon... Nekem a robin a kipuff gyakorlatilag nyitott(van hangtompító de az csak egy lyukacsos cső) és azzal eszik 5-öt.
@wsievers
Na igen, elég sokat szidom a mérnökeiket emiatt...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 júl. 25, 11:07.
- 1 like
Komment
Komment