Határeset, elfogadjuk!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Veterános körökben gyakran elhangzó mondattal, "innen szép nyerni":
El tudja képzelni, milyen lesz ez a Faros Ikarus? | Híradó
- 4 likes
Komment
-
Biztosan nagyon szépen és jól meg lesz csinálva ez a busz,efelől semmi kétségem.Az is vitathatatlan,hogy megérdemli ez a korát megelőző busz a ráfordított munkát és költséget.
Ami az írásban feltűnt,-a főigazgató,-úgy vélem,ha van fő,akkor van sima és van al is,-osztják itt a rangokat úgy,mint a ringben az ütéseket.A főigazgató neve is ismerősen csengett,-mintha már valahol nem vált volna be mostanában,-de azért valamicske kenyérre való jusson neki,-eldugták ide.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a köcsög gyerek valakiről nagyon tudhat valamit!
- 4 likes
Komment
-
„innen szép nyerni”
http://www.jofogas.hu/budapest/Velo_...64.htm?first=1
ezt meg vajon ki dugja?
- 2 likes
Komment
-
A főigazgató neve is ismerősen csengett,-mintha már valahol nem vált volna be mostanábanEverything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
A baj az volt, hogy bevált. Ezért kellett mennie.
Na most mi a fészkes fenének kellett még ez a BKK.......vagy mi a kínszenvedés!!!!Ezzel a vitét lászlóval!Nehogy már ő találja fel a spanyolviaszt!Életem elkúrt 10 éve volt!Csak az volt benne a szép hogy fiatal voltam!Na szóval rögtön megoldódna a Pesti tömeg közlekedés ha azt a sok agyon fizetett semmirevaló iroda kukacot elzavarnák és a járművezetőknek,menetirányítóknak adnák a magas béreket!Na meg a sok ellenőrből,biztonsági seggfejből újra kalauzokat csinálnának!Mit oldott meg ez a vitéz fiú???Legfeljebb a gatyáját ha rájött a szükség!De még azt is kétlem!Az én időmben egy jó diszpécser vagy menetirányító rögtön tudta mi a teendő bármi zavar volt!.............hú megyek veszek még be vérnyomás csökkentőt!......csak ne mondja senki hogy ez a nagyképű pancser sikeres volt a Budapesti tömegközlekedés bajainak megoldásában!
- 4 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
- 6 likes
Komment
-
Na most mi a fészkes fenének kellett még ez a BKK
- - - Updated - - -
csak ne mondja senki hogy ez a nagyképű pancser sikeres volt a Budapesti tömegközlekedés bajainak megoldásában!
1975-től 1984-ig én leginkább babakocsival jártam, gyalog meg kerékpárral. Arról az időszakról nem tudok nyilatkozni.Everything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
A faros busszal kapcsolatos hozzászólásom második fele,inkább a rangkorságról szólt volna.Budapest közlekedéséről,nem tudok képet alkotni,mivel szerencsémre nem élek ott és,ha megtehetem Budapestet messzire elkerülöm.
Nem volt szándékom személyeskedni,mert az főigazgató úr múltbeli ténykedéséről,csak a médiákból vagyok úgy-ahogy tájékozódva,-de az a BKV-val kapcsolatosan személyére vonatkoztatva az utóbbi időben negatív volt.Kétségtelen,hogy a fősodratú médiákat mindig is átszövi a politika és azt emel pajzsra,vagy gyömöszöl a mocsárba,-akinek a személye és tettei,nem egyeznek az éppen regnáló irányzattal.
Itt Orosházán,ami tulajdonképp egy kb. 30 000-lakosú város,van egy fő és három al polgármester,nekem nagyon ironikus ez az egész,mert egy ilyen kis várost,a "meggymagos" ember,vagy a"Stadler" is simán eligazgatná,lehet,hogy ugyanilyen eredménnyel.Egyszerűen nem értem,hogy minek ennyi fő,meg al,meg a fene tudja még hány ilyen-olyan kisebbségi meg nemzetiségi önkormányzat és bizottságok tömkelege,akik egyáltalán semmit nem vizsgálnak ki,semmit nem oldanak meg,csak növelik a város működtetésének költségeit.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
1975-től 1984-ig én leginkább babakocsival jártam, gyalog meg kerékpárral. Arról az időszakról nem tudok nyilatkozni.
- - - Updated - - -
az a 7 milliárd plusz bevétel a menetdíj bevételeknél,
- 2 likes
Komment
Komment