Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Nem verjük költségbe magunkat spórolós világban élünk. A Szent Atya még a bűnösökért is imádkozik igaz az Ő telkét elkerülik a templomba meg örzik a szines fémet!
Nem motor de berreg..Műhelytyúk és tartozékai... hárman vannak, de nehéz őket fotózni. Képesek elbújni az anyjuk hátán lévő tollban Nekem élmény, nem láttam még ilyent.. Gondolom itt a kocsmában elfér a többi jó téma között.
- - - Updated - - -
Van egy motor nálam gyorsjavításra Norvégiából. Annyit szűrtem le,hogy a tulaj tuti egy viking lehetett... a vezetékek a lámpafejben egymáshoz olyan csomókkal vannak rögzítve..amiket csak hajózási,illetve makramé tanfolyamokon lehet elsajátítani.
Igen Műhely mátéapu melóhelye,lehet irigykedni (nyugdíj előtt)ki lesz festve!A falak patinája a hegesztőfüst és a flexpor keveréke.Még jó ,hogy nem esett a fejükre a vizimérték.A vendég az nem senki!!!!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
(nyugdíj előtt) ki lesz festve
Mikor a bajszos megy nyugdíjba?
Nem:az én centim fogy a hátralévő tizes....
- - - Updated - - -
Itt volt a NAGY alkalom, hogy előhozakodj
Előrelátóan az elpakolási csapatba osztottak:élőben nem láthattam,csak a maradék maradékát,mert ahonnan távozott,ott a bm előtakarítást végzett így csak a rendrakás maradt!..........
Legalább nem voltam láb alatt,természetesen helyet könyökölő is volt bőven!
- - - Updated - - -
A delegáció távozása után,csináltatok legalább egy leltárt?
Rendes tagnak mondták,szerintem csak megvezetik őket és amit látnak másnak magyarázzák!Pl.a főnököm szerint ne mosd le a gépet mert azt hiszik nem dolgozunk!............
- - - Updated - - -
Atti tyúkjainak több hasznát látom
Miért te kapod meg a tojást?
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Máté látom azért rendesen kitakarítottál még a sarokban is . Most következik a dalban lévő valahogy így " sepertem eleget seperjen már más is " A centid években méri az időt?
Komment