Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Kedves Atti!

    Kívánom,hogy testben és lélekben egészséges unoka szülessen és békében élje le az életét!A "mostoha" meg nem mostoha mert,ha a lábszáradhoz dörgölődzik majd egyszer és rád mosolyog egyből édes lesz,-a többi meg nem is nagyon érdekes.A nagyapaság számomra is teljesen új dolog,egy darabig az ember úgy érzi,hogy még nem nőtt fel a feladathoz,ez abból származhat,hogy az ember csak testben öregszik,azután nézegeti azt a csöppséget és a minden nappal nyiladozó értelmét és elönti a szeretet.Nem szeretek "ugyuli-bugyulizni" és gügyögni sem és különösen nem szeretem a gyermek kegyének a minden áron való keresését,mert ezekből a dolgokból lesz a félre nevelés,de azért,ha elmegyek a boltba 4-5 túró rudit minden alakalommal szinte első dolgom bepakolni a kosárba.

    Üdvözlettel:Che

    Komment


      Kedves Józsi bátyám! Nagyon jól kijövök a csöppségekkel, oda-vissza.. Szeretek "rontani" rajtuk.. A "mostoha" kifejezés a nem vér szerintit jelenti, de azért ugyanúgy szeretettel várom.. remélem hamarost kikenheti magát olajjal a műhelyben. A papával beszélgettünk.. Ildikó apukájával.. jókedvűen és vidámkodva.. remélem rám hasonlít.

      Komment


        Anno nekem is azt mondták / kikben dolgozott a jó indulat / elvettem tehenet borjaival! Két fiammal több gyerekem lett melyre büszke vagyok mert úgy neveltem őket mint az enyémeket hisz azok lettek. Tudjátok mikor egy kis ember eléd áll és megkérdezi mikor mondhatjuk neked, hogy apa?! Ez az elismerés mit kaphatsz az élettől, legalább is számomra. Ezért neked felnőttnek kell tenni. Azóta is apám vagyok a vér szerinti " jó indulata " beért. Mindennek hamarosan Jan. 4. én lesz 30 éve tehát az élet bizonyított. Bocs mindezt , hogy leírtam azóta is körülvesznek apróságok és nagyok megkérdezték szintúgy " mondhatom, hogy apa ?". Pedig nem éltem és nem is fogok az anyjukkal élni mert Ők felelőtlen felnőttek bűneik. Bűn mert miért szül gyereket ha nem képes nevelni. Bocs maradjunk politika mentesek de ne feledjük embereknek maradni manapság még nehezebb. Erről esetleg Kesziben beszélgethetünk bővebben vagy álljunk fel a szónoki emelvényünkre hisz nekünk az is van / Hayden Park / bár egy asztalnál a Baráti beszélgetés mindennél fontosabb.!

        Komment


          sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Két fiammal több gyerekem lett melyre büszke vagyok mert úgy neveltem őket mint az enyémeket hisz azok lettek.
          Le a kalappal Sepi barát! Én szintén zenész.. Most egy kis szakmai.. Rugót hajtottam a harley berúgóra, majd meg is edzettem. Addig nagyon tetszett amíg rá nem jöttem úgy törik mint a ropi.. de szó szerint,szinte morzsolható... most akkor ezt elkönyvelem magamban hogy én ehhez nem értek. Persze vettem egyet a cimbitől amit ma hozott a futár.. no ez már bírta egy darabig.. míg ez is el nem pattant.. Előre közlöm: nem feszítettem túl.. ez ennyit tudott. Most egy gyors palackcsere után lágyitás és fülhajtás következik. Bizakodó vagyok.. mint mindig.

          Komment


            Palackcsere: Kályhából az aparátra.. vagy dógozunk..vagy melegszünk.. Most persze kettő az egybe..

            Komment


              Na ennyi volt.. idul, berúgó visszajön. Még fixálom s zárom a műhelyt. Van mit gépészkedni vezetés közben.. majd hétvégén kiderül mennyire vagyok alkalmas.

              Komment


                Kissé megfáradtam.. a motorozás elmaradt. A vicces karbit sikerült beállítani.. de közben megtréfált a jobb tartály eldugult csapja.. Persze kellett két óra hogy rájöjjek.. a benzincső rézből van ami nem átlátszó. Mikor lazítottam a hollandin jött a benzin,de egy gázfröccsre leállt a gép.. persze az anyagot is szereti,abból is kifogytam. Most pihi, vagy valami olyasmi.. foglalkozom mással.

                Komment


                  Halat pucolok.. most kilenc macska karácsonyozik a kapuban. Szerencsére itt hal is van, gyönyörű vöröshúsú ponytyból és izmos harcsából készül holnap a leves. A szomszéd süti a sütinket, a sütödés nyolc személyes fatányérost készít.. úgy érzem pár dekával megint nehezebb leszek..

                  Komment


                    Egy vígasztaljon azt mondják hol hal is ott sütni való is! Különben ez az igazi közösség szerencsés ember vagy. Jó étvágyat és Jó egészséget!!

                    Komment


                      sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Jó étvágyat és Jó egészséget!!
                      Köszi viszont! Két adag festeni való cucc között elkészült az ebéd.. igen finomra sikeredett. Két fazékkal készült, egy light verzió a papáéknak, és egy durván ízes nekünk. Kell a jó étvágy,mert így ünnepekre megtelt két hűtő finomságokkal.

                      Komment


                        Most még van egy kis feladatom.. bort kell fejtenem. A szeretteknek adok amiből van. Az elejét elrontottam, még két tartályt ki kell mosnom a holnapi kezeléshez. De ez már valóban gyerekjáték,gyorsan végzek tervek szerint..

                        Komment


                          Készülődés volt karácsonyra, kissé behavazódtam a bonyodalmakba. Frissen kitakargatva a készülő alany. Kérdésem lenne a második képpel kapcsolatban. Lenne itt valaki oly ügyes (tudom igen) aki az ott látható furatot tudná bővíteni 80mm átmérőre?

                          Komment


                            Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            aki az ott látható furatot tudná bővíteni 80mm átmérőre?
                            Spec készülék készítéssel együtt max két óra ,máris hozhatod !Amíg csinálom:szerzek egy MtZ-t ,hogy körözhess...
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                            Komment


                              mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Spec készülék készítéssel együtt max két óra ,máris hozhatod !Amíg csinálom:szerzek egy MtZ-t ,hogy körözhess...
                              Nem csalódtam.. Köszi Máté! Akkor küldhetem?

                              Komment


                                Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Akkor küldhetem?
                                Pontos méreteket kérek,ha nem jössz ! Lehetőleg tól-ig,hogy tényleg szerelhető legyen !
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X