Nem vagyok egy hegesztőbajnok , de ha jól emlékezem a visszacsapás gátlóban van egy porkohászati úton előállított porózus fémszűrő , ami a visszaégéskor elrakódhat korommal , így a funkcióját már nem tölti be ! Ezt úgy értelmezem a saját kis eszemmel , hogy ha bármiféle kis "malőr" is bekövetkezik az egységet cserélni kell , továbbá az időszakos (talán negyedév...egy év ...) ellenörzésen is cserélik . A kis egységet célszerű a pisztoly és a tömlő közé beépíteni , hogyha baj van legyen idő a palackot elzárni .
Nekem ennyi maradt meg róla , mivel nem igazán hegesztek , főleg dissou-val, így az infók lehetnek hibásak is, bizonyára lesz aki kijavít ha nagy baromságot írtam . Mindenesetre nem félrevezetni akarlak , csak az emlékeimben így maradt meg ...
Azt, hogy hogy állapítod meg hogy jó , vagy nem ????? Sajnos gőzöm sincs ! (Bocs ...) Nem tudom mennyibe fáj egy pár szelep , de a biztonság érdekében nem egyszerűbb lecserélni , és nyugodtabban használni ?
Nekem ennyi maradt meg róla , mivel nem igazán hegesztek , főleg dissou-val, így az infók lehetnek hibásak is, bizonyára lesz aki kijavít ha nagy baromságot írtam . Mindenesetre nem félrevezetni akarlak , csak az emlékeimben így maradt meg ...
Azt, hogy hogy állapítod meg hogy jó , vagy nem ????? Sajnos gőzöm sincs ! (Bocs ...) Nem tudom mennyibe fáj egy pár szelep , de a biztonság érdekében nem egyszerűbb lecserélni , és nyugodtabban használni ?
Komment