Motom 48 GG 1948-tol egeszen a hatvanas evek vegeig gyartottak termeszetesen kulombozo valtoztatasokat eszkozolve a felorszag ilyen motorral jart a haboru utan nagyon sokat adtak el belole. Mivel megbizhato,olcso es nagyon keveset fogyaszt es a szervizigenye is kicsi Annak idelyen ezek voltak a szempontok ami alapjan valasztottak a vasarlok.Egyebkent meglepo hogy a szetszerelesehez semmifele eroltetes, utlegeles,melegites,nemkell kivulrol lemostam a sartol egy kis gazolajjal de minden csavar ep menetek jok forog a fpotengely a szelepek mukodnek sot a pakolasok is egyben lejottek az uszo nem jukas a tuszelep elzar a gumik tartjak a nyomast stb.Igy elsore nem rossz
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi lett az aszfalttal, ellopták?
Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2015 máj. 21, 00:06.
- 3 likes
Komment
-
Szerintem a második kép közelebbről készült, kb.onnan, ahol a fickó készül átjönni a zebrán. Látszik is a bekötőút, de nagyrészt már avar és fű borítja. Nem meglepő dolog, persze látványos és meghökkentő a különbség.
Én tavasszal mentem fel a péceli volt katonai bázishoz, ami a légvédelmi gyűrű része volt, rendes föld alatti bunkerrel, stb. Huszon-egynéhány év alatt ott is eltűnt az aszfaltutak nagy része. Két oldalt fák, minden ősszel beterítik az utat avarral... pár év és a természet visszaveszi a magáét...
- 4 likes
Komment
-
Szomorú látni a civilizáció ilyen mértékű pusztulását (önpusztítását - ki, hogy értelmezi). Az még szomorúbb, hogy Pripjaty és környéke csak egyetlen a sok közül, amit muszáj volt nekik bevallani. Mennyi hasonló hely van még a volt szu területén, (meg azért az amcsiknál is akad bőven) ami erre a sorsra jutott. Néhány helyen egy fél Magyarország-nyi terület lett pusztulásra ítélve. Érdemes utánaolvasgatni kicsit, és belegondolni abba, hogy a neten csak a publikus események nyomait találjuk. Mi lehet még, amit eddig sikerült eltusolni.
- 5 likes
Komment
Komment