Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A rutinpálya kezdőnek elég nehéz, főleg a nyolcas, meg a szűk bólyasor
    El kellett volna jönni Alsóőrsre a felvonulásra. Utána a rutinpálya hátrafelé, csukott szemmel... :-) Minden kezdő motorosnak kötelezővé tenném. Egyrészt véglegesíteni a kétkerekűfüggőséget, másrészt, ha ott végig megy, úgy, hogy nem esik el, és nem megy neki senkinek, akkor már normál forgalomban nem lehet túl nagy baj. Esetleg utassal, aki a legváratlanabb pillanatban tud tipródni egy kicsit a hátsó lábtartókon, mert épp hátrafelé akar fényképezni.... (vagy jobbrabalraelőrehátrafelleegyszerre... :-)

Komment

attól tartok a cenzúra letépi rólad a Fórumos pólódat!
      Ezt megelőzendő személyit kell kérni. Cenznét senki se vigye motorozni, mert jön Cenz(az)ura. - Hofitól loptam.

Oké, jó a motorozós ötlet. Biztosan lesz rá helyszín is. Sajnos én csak kívülről vauzhatok megint bele. Családdal megyek, a Kispókkal meg nem merek még ilyen hosszú útra menni. (Jelenleg még a próbakör is csak itt volt a ház előtt.)

Komment

a Kispókkal meg nem merek még ilyen hosszú útra menni.
        Ne izéljél már, az én Keszire menő gépem még így áll:
        Click image for larger version

Name:	IMG_20150622_103449.jpg
Views:	2
Size:	197.3 KB
ID:	144770
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Vagy ad egy 5000 est tankolni, csak vidd minél messzebb !
          Csak nehogy így járj:

Péter-Pál napján betörtek a szolnoki törökök s a templomból kijövő
          asszonyokból magukkal hurcolták a főbíró menyecske-feleségét, valamint Doma Gergelyné asszonyomat. Az egész város lázban volt. Ez már félig se tréfa, atyafiak! Mert a papokkal még csak megjárta a manipuláció! Azokban nem történt semmi kár, míg odavoltak. De az asszonyok, az egészen más! Teringette, az asszonyokkal nehezen megy az efféle!...
          Szűcs János annyira elkeseredett, hogy rögtön letette a főbíró tisztét s eladván egyik kő
          házát, Doma Gergellyel asszonyaik után indultak. Szűcs uram kétszáz aranyat adott az oldalbordácskáért, Doma Gergely azonban csak huszonöt aranyat kínált, ha az övét hazaeresztik, százat, ha ott tartják, de örökre - úgy, hogy ő más asszonyt vehessen el. Zülfikar aga gondolkozott egy ideig, aztán szomorúan mondá:
          - Csak vidd az asszonyt, barátom.
          Mikszáth: Beszélő köntös

Komment

Kis késéssel átolvastam ezt a témát is.
            Idei találkozót sajnos kihagyom (hivatkoztam már párszor a házra, kb. a találkozó idején költözünk be :-).
            A jövő évire szívesen jövök (optimista), akkor már biztos a Pannóniával (megint optimista). Illetve ha folytatja jó szokását és sorozatban otthagy az út szélén, felkötöm a régi Swift mögé és akkor is lehúzom, ha belezöldül a vén csotrogány!

Komment

Reméljük a szavadon tudunk fogni és sikerül oly rendesen viselkednünk, hogy jövőre is meghívást kapunk!

Komment

Én is haladok , a Ducatti ma került beindításra . Ugye a tavalyi töltésgondok miatt szétkaptam ... -aztán lett belőle egy vázfényezés , teljes fék javítás , teljes kábelezés , E-H telók szét- össze .
                Aztán a lényeget majdnem elfeledtem , készült egy nagyon odaillő csomagtartó -kizárolag keszi miatt .

Szóval ma beindult , töltés alapjáraton 7, 2-7,6 V . Most majd elviszem a mesterhez aki véglegsíti -égők , bgyók , fene tudja...
                Vettem a művalethez egy eredet CCCP analóg , tükrös , hajszálmutatós műszert -----mert frankón csak evvel lehet mérni ezeket a szerkezeteket , mondja a tapasztalat alapján ...

Komment

készült egy nagyon odaillő csomagtartó -kizárolag keszi miatt .
                  Legyen rajta papucstartó is !

Komment

Az egész az .........

Komment

Srácok egy új,szerintem megvalósítható ötlet
                      Nekem is tetszik, és fölvetem az illetékeseknek, a tagság pedig ne érezze kötelezőnek, csak aki akar. Kijelöljük majd azokat a járműveket, akiknek tulajai vállalják ezt, és szerintem így mehet a dolog.
                      A nagyikat viszont mindenki intézze magának...

Pálinka lesz nálam is helyben, csak Movisz elől kell eldugni reggel, ha ott lesz...
                      - - - Updated - - -

Ne izéljél már, az én Keszire menő gépem még így áll:
                      Ennek egyenlőre elég nagy a súrlódási együtthatója...

- - - Updated - - -

Én is haladok , a Ducatti ma került beindításra . Ugye a tavalyi töltésgondok miatt szétkaptam ... -aztán lett belőle egy vázfényezés , teljes fék javítás , teljes kábelezés , E-H telók szét- össze .
                      Aztán a lényeget majdnem elfeledtem , készült egy nagyon odaillő csomagtartó -kizárolag keszi miatt .
                      Láttam, és k..va jól néz ki. Épp a tank polírozódott... alvállalkozásban. .
                      A csomagtartó meg mintha gyári lenne!

Komment

Pálinka lesz nálam is helyben, csak Movisz elől kell eldugni reggel, ha ott lesz.
                        Félreértés ne essék ! ( aki nem ismeri a sztorit ) Movisz nem alkoholista, csak felületes !

Komment

Félreértés ne essék ! (aki nem ismeri a sztorit) Movisz nem alkoholista, csak felületes !
                          Igen, amikor az ember ébredés után jól meghúzza az első ásványvizes palackot, ami a kezébe akad, érheti olyan meglepetés, hogy az az emberes korty nem felüdít, hanem éget...

Komment

Nem baj az, legalább tényleg pálinkás volt a reggel... Ez egy jó lecke volt hogy miért ne vizes üvegbe töltsd a páleszt...

Komment

Szervusztok!

Örömmel olvasom a hozzászólásokat,melyből az tűnik ki,hogy már nagyon várjuk az ismételt találkozást.Nagyon nagyra értékelem a hozzászólásokban megbúvó vérbő humort is,-elvégre ettől vagyunk emberek,-vagy valami affélék.Azt még nem tudom,hogyan jutunk el Tiszakeszire,de biztos ott leszünk,-úgy értem párostól,-de az is lehet,hogy kölyköstől,-de ez még nem eldöntött.

Movisz védelmére.

Aki valaha is próbálta már a gyümölcspárlat valamely változatát előállítani és megtapasztalta az azzal járó nem kevés munka és törődés fáradalmait,az már nem tölti bele az elkészült párlatot egy vacak műanyag akármilyen tartályba.

Várom,hogy ismét együtt lehessünk,úgy gondolom,ha az időjárás kedvezni fog nekünk,akkor nagyon jó lesz,ha nem,akkor talán még jobb,mert akkor össze kell szorulnunk a faházba és annak teraszára és akkor lesz csak,válladhoz érjen a vállam,de azért abban biztos vagyok,hogy a "szivárványos zászló" nem lesz felhúzva.

Üdvözlettel:Che

Komment

a Ducatti ma került beindításra
                                Ez jó! Ezt a szófordulatot ilyen állami megrendelésre készült tanulmányokban alkalmazzák gyakran. Például: megvizsgálásra került. Még véletlenül sem megvizsgáltuk, vagy XY megvizsgálta, hanem csak úgy megtörtént a dolog. Senki sem felelős érte.
                                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X