A rutinpálya kezdőnek elég nehéz, főleg a nyolcas, meg a szűk bólyasor
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
- 4 likes
-
attól tartok a cenzúra letépi rólad a Fórumos pólódat!
Oké, jó a motorozós ötlet. Biztosan lesz rá helyszín is. Sajnos én csak kívülről vauzhatok megint bele. Családdal megyek, a Kispókkal meg nem merek még ilyen hosszú útra menni. (Jelenleg még a próbakör is csak itt volt a ház előtt.)
- 3 likes
Komment
-
Vagy ad egy 5000 est tankolni, csak vidd minél messzebb !
Péter-Pál napján betörtek a szolnoki törökök s a templomból kijövő
asszonyokból magukkal hurcolták a főbíró menyecske-feleségét, valamint Doma Gergelyné asszonyomat. Az egész város lázban volt. Ez már félig se tréfa, atyafiak! Mert a papokkal még csak megjárta a manipuláció! Azokban nem történt semmi kár, míg odavoltak. De az asszonyok, az egészen más! Teringette, az asszonyokkal nehezen megy az efféle!...
Szűcs János annyira elkeseredett, hogy rögtön letette a főbíró tisztét s eladván egyik kő
házát, Doma Gergellyel asszonyaik után indultak. Szűcs uram kétszáz aranyat adott az oldalbordácskáért, Doma Gergely azonban csak huszonöt aranyat kínált, ha az övét hazaeresztik, százat, ha ott tartják, de örökre - úgy, hogy ő más asszonyt vehessen el. Zülfikar aga gondolkozott egy ideig, aztán szomorúan mondá:
- Csak vidd az asszonyt, barátom.
- 4 likes
Komment
-
Kis késéssel átolvastam ezt a témát is.
Idei találkozót sajnos kihagyom (hivatkoztam már párszor a házra, kb. a találkozó idején költözünk be :-).
A jövő évire szívesen jövök (optimista), akkor már biztos a Pannóniával (megint optimista). Illetve ha folytatja jó szokását és sorozatban otthagy az út szélén, felkötöm a régi Swift mögé és akkor is lehúzom, ha belezöldül a vén csotrogány!
- 3 likes
Komment
-
Én is haladok , a Ducatti ma került beindításra . Ugye a tavalyi töltésgondok miatt szétkaptam ... -aztán lett belőle egy vázfényezés , teljes fék javítás , teljes kábelezés , E-H telók szét- össze .
Aztán a lényeget majdnem elfeledtem , készült egy nagyon odaillő csomagtartó -kizárolag keszi miatt .
Szóval ma beindult , töltés alapjáraton 7, 2-7,6 V . Most majd elviszem a mesterhez aki véglegsíti -égők , bgyók , fene tudja...
Vettem a művalethez egy eredet CCCP analóg , tükrös , hajszálmutatós műszert -----mert frankón csak evvel lehet mérni ezeket a szerkezeteket , mondja a tapasztalat alapján ...
- 11 likes
Komment
-
Srácok egy új,szerintem megvalósítható ötlet
A nagyikat viszont mindenki intézze magának...
Pálinka lesz nálam is helyben, csak Movisz elől kell eldugni reggel, ha ott lesz...
- - - Updated - - -
Ne izéljél már, az én Keszire menő gépem még így áll:
- - - Updated - - -
Én is haladok , a Ducatti ma került beindításra . Ugye a tavalyi töltésgondok miatt szétkaptam ... -aztán lett belőle egy vázfényezés , teljes fék javítás , teljes kábelezés , E-H telók szét- össze .
Aztán a lényeget majdnem elfeledtem , készült egy nagyon odaillő csomagtartó -kizárolag keszi miatt .
A csomagtartó meg mintha gyári lenne!
- 6 likes
Komment
-
Szervusztok!
Örömmel olvasom a hozzászólásokat,melyből az tűnik ki,hogy már nagyon várjuk az ismételt találkozást.Nagyon nagyra értékelem a hozzászólásokban megbúvó vérbő humort is,-elvégre ettől vagyunk emberek,-vagy valami affélék.Azt még nem tudom,hogyan jutunk el Tiszakeszire,de biztos ott leszünk,-úgy értem párostól,-de az is lehet,hogy kölyköstől,-de ez még nem eldöntött.
Movisz védelmére.
Aki valaha is próbálta már a gyümölcspárlat valamely változatát előállítani és megtapasztalta az azzal járó nem kevés munka és törődés fáradalmait,az már nem tölti bele az elkészült párlatot egy vacak műanyag akármilyen tartályba.
Várom,hogy ismét együtt lehessünk,úgy gondolom,ha az időjárás kedvezni fog nekünk,akkor nagyon jó lesz,ha nem,akkor talán még jobb,mert akkor össze kell szorulnunk a faházba és annak teraszára és akkor lesz csak,válladhoz érjen a vállam,de azért abban biztos vagyok,hogy a "szivárványos zászló" nem lesz felhúzva.
Üdvözlettel:Che
- 8 likes
Komment
-
a Ducatti ma került beindításraEverything is better when you decide you don't care.
- 4 likes
Komment
Komment