Kipufogóval, vagy nélküle???
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Collapse
X
-
Kipufogó nélkül a babszi is tud viszonylag hangos lenni próbáltam már a szomszédok örömére. De nem nem a babszival megyek most várja hogy átvegye a következő gazdája. Sajnos a forrásaim a rizsrakétámra költöm így nem járóképes még a kis Czetkám De amivel megyek annak lesz hangja akár kipufogóval akár nélküle
Amúgy nem volt olyan csendes a babszim, csörgött csattogot de ment is lassacskánUtoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2017 júl. 06, 08:35.
- 5 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért éjféli motorbőgetés legyen már...
Majd a főzéshez viszont szeretnék majd valamilyen módon(alapanyaggal, vagy beszállok annak költségébe ).
- 4 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDB killer kirángatása ér?
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Az éjféli motorbőgetést legjobb lenne kihagyni,elsősorban azért,hogy ne hívjuk ki magunk ellen azon helyi lakosok haragját,akik ilyenkor már pihenni szeretnének,másodsorban azért,mert a motoroknak sem tesz jót és azokkal még haza is kell érni.Akad még egy harmadik ok is,éjfél körül a maligán már igencsak benne van a véráramban,-ha valakinek netán a motorbőgetés közben eszébe jut,hogy rá is lehet arra ülni és esetleg a gáton egy rövidke kört tenni,-nos annak rossz következményei is lehetnek.
A találkozón szokásossá váló alkatrész ajándékozást nem nevezném börzének,mert az nem anyagi haszonszerzésről,hanem egymás megörvendeztetéséről szól,ami nagyon is rendjén van és maradjon is így.
A főzés alapanyagáról még nem tudok semmit,Attilával a legutóbbi eszmecserénkkor arról volt szó,hogy az Édesapja segítségével hozzájuthatunk szükséges mennyiségű vaddisznó húshoz,amelyből akár a két évvel ezelőttihez hasonlatos pörköltet is lehet készíteni,ha megfelel a társaságnak.
A vadásztársaságokban egy-egy vad kilövése engedélyhez van kötve,amelyért fizetni kell,-úgy gondolom,hogy méltánytalan elvárni az ingyenes húst,tehát azt javasolnám,hogy az alapanyag bekerülési költségét fejenként összeadva térítsük meg.Felénk némelyik vadásztársaság árusítja is a vadhúst,a vaddisznó esetében az ára,egy kicsivel olcsóbb mint a házisertés,Tiszakeszin nem tudom,hogy mi a szokás,de majd megoldódik.
Nem erőltetem a pörkölt főzést,de szívesen megfőzöm a vendégekért és a kedvetekre,csak az időpont az ami aggasz egy kicsit,mert nem szeretnék lemaradni semmiről sem,de majd kialakul az is.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Tibi nagyon csendbe van a mennydörgőről lévő hírekkel?
B terv elindítva...Viszont sajnos az se ment simán, a GXR-rel műszakira menet beleugrottam egy szép nagy kátyuba, így mindkét felnim pereme elhajlott. És nem találok olyan gumist itt Mordorban, aki görgőz motorfelnit... szóval összejöttek a bajok. :S"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem. A forgalmit kell fordítani. Kétnyelvű adásvételi van, az jó is.
Komment
-
Ez még az régi oroszról - németre fordítás...Ami kintre kell a névre íráshoz. Visszafele már nem kell.(bár ezt majd megmondja Özvegyné Súlyos Anomália az ocsmányirodában) Nem vagyok ott, így nehéz szervezni a dolgokat.
Szóval a német forgalmi már megvanUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 júl. 09, 22:07."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
Komment