Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
P12 Pannóniám festési fázisba került felújítás során.
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a színkódja a KPM sárga Pannóniának, illetve a szürke részeinek?
Én nem vagyok festő csak egy kasznis ki látott ezt -azt az évtizedek alatt és csak egy javaslatom lenne a kész munkára a jó minőségű 2k-s lakk nagyon kell ha szépet és igazán tartósat akarsz. Később fogod bánni!
Ha nyitott szemmel járkál az ember mindenféle garázsokban , sufnikban , ismerősöknél ....stb , és nem rest megállni lomtalanítási kupacokat áttúrni ----akkor nagyon sokszor lehet még találni jó kis NITROZOMÁNC -ot . Ha valóban szép fekete pannóniát akar az ember akkor az a tutti . Persze annyit lehet csalni , hogy ne a rozsdás vasra nyomjuk ,mint a gyárban , hanem egy igényes alapmunkára .
Ja meg pl. itt nálunk ( gondolom máshol is ) vannak ilyen ---VESZÉLYES ANYAG -begyüjtési akciók minden évben , na ott lehet csípni f@sza dolgokat .
Sziasztok Kedves fórumozok.
Az a gondom támadt egy Gaz 69 restaurálása közben hogy ne legyen zöld hanem Afrikai színre szeretnénk de nincs színkód hozzá ebben tud nekem segíteni valaki?Előre is köszönettel Markovics László +36204666372
Komment