Közlemény
Collapse
No announcement yet.
EAN esztergák szerelése, karbantartása
Collapse
X
-
Igen,de jobb alternativát találltam ki,szobakerékpár lendkereke,jó kis öntvénykerekek,már 1db ot sikerült beszerezni.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése3 centi ? - akkor azt meg lézer kifújja lemezből , akár a neved és a dátum is lehet a küllő ...
Leave a comment:
-
3 centi ? - akkor azt meg lézer kifújja lemezből , akár a neved és a dátum is lehet a küllő ...
- 1 like
Leave a comment:
-
Még ha ketté tudnám szúrni az is széles lenne,nekem a 27-es laphoz max 30mm es szélesség elég.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... hát , másképp látjuk a dolgokat .....

Akár hogy nézem ezt a kereket nem megfelelő.
Köszi mégegyszer!!
Leave a comment:
-
Köszönöm a sok képet de ez brutál széles,még ha a küllőkig leszedemakkor is.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
esetleg ? :
Köszi mégegyszer.
Leave a comment:
-
esetleg ? :laacika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép estét mindenkinek.
Ha volna valakinek 2db ilyen egyforma öntöttvas kereke az alábbi paraméterek között az kérem jelezze.
Nagy segitség volna mert sehol nem talállok.Jártam a Méh telepeket de nem volt szerencsém
Átmérő:290-320mm
Szélesség:25-40mm
Elnézést kérek amiért hát ez nem egy adok-veszek keresek oldal de hátha.
Üdv:Laci.8 képek
- 1 like
Leave a comment:
-
Én többlépcsős kombályn szíjtárcsából esztergáltam le a magam fafűrészéhez..elég volt egy párat összekajtatni,most-már még nehezebb,mivel megszűnt a MÉH-ből a kihozatal....laacika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzért inkább öntöttvas a legmegfelelőbb
Leave a comment:
-
Igen,szalagfűrész lesz,kiforditott lapos acélvágó fűrész.Ezért inkább öntöttvas a legmegfelelőbb.(rezgéselnyelő).
Egyébként helyeslem és sokszor én is igy vagyok "ami nincs azt csinállni kell"
- 1 like
Leave a comment:
-
kicsi --- ja , vasra ? az lehetmátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Vagy titokban háromkerekű szalagfűrészt akarsz készíteni vagy javítani? Marhára szalagkeréknek néz ki....
Leave a comment:
-
Vagy titokban háromkerekű szalagfűrészt akarsz készíteni vagy javítani? Marhára szalagkeréknek néz ki....joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevagy legalább kicsit bővebben --- miért vas ? nem jó alcsi ? szépnek kell lenni ? vagy csak funkcionálisan jónak ? vagy csak optikailag pont ilyen a megfelelő ?
Leave a comment:
-
..... vagy legalább kicsit bővebben --- miért vas ? nem jó alcsi ? szépnek kell lenni ? vagy csak funkcionálisan jónak ? vagy csak optikailag pont ilyen a megfelelő ? ....sokkal könnyebb segíteni .
Mert így csak annyit mondhat az ember : nincs . Közben pedig lehet , hogy lenne megoldás
- 1 like
Leave a comment:
-
Nekem ne mond,hogy akkora gond egy csőből levágni két karikát vagy laposvasból karikát hajlítani és ellapított csövekből egy agyrészre körbehegeszteni pár vasdarabot.Az esztergát nem érdekli miért üt,hogy öntött vas-vagy hegesztett?????laacika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMéh telepeket de nem volt szerencsém
Van egy mondásom(csak egyre lustább vagyok alkalmazni) Ami nincs:azt meg kell csinálni.A hozzáállás a lényeg....
- 1 like
Leave a comment:
-
Szép estét mindenkinek.
Ha volna valakinek 2db ilyen egyforma öntöttvas kereke az alábbi paraméterek között az kérem jelezze.
Nagy segitség volna mert sehol nem talállok.Jártam a Méh telepeket de nem volt szerencsém
Átmérő:290-320mm
Szélesség:25-40mm
Elnézést kérek amiért hát ez nem egy adok-veszek keresek oldal de hátha.
Üdv:Laci.Utoljára szerkesztve a következő által: laacika; 2018 jún. 28, 21:54.
Leave a comment:
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmi a békülést illeti,az már hagyomány,akár van ok rá,akár nincs,-tehát valószínű az idén is lesz,azt csak remélni merem,hogy azért nem akkora mint tavaly!
... nem akkora ??? és a fejlődés ? az nem állhat meg !
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: