A motor felé fújja a levegőt nem hátra. Lassítani is ezzel szoktam!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kispolski(és más Fiatok) hibái és javításuk
Collapse
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép darab. Motorháztető zár?
Van kitámasztóm, de még nem szereltem fel. Majd jövőre.
A venti tök király! Ezt most lementettem.
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Uz011!
Amennyiben szeretnél hasonló ventilátort a Polskiba,mint a Zsoltiéban van,szívesen adok neked is egy darabot.Azt viszont nem tudom,hogyan jut el hozzád.A Zsoltéban 323-as Mazda vízhűtő ventilátor van.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Az év zárásaként 30-án felszereltem Józsi bátyám ajándék gyújtáselosztóját, egy alig futott eredeti Magnetti Marellit. Hagyományos elosztófedeles, ahogy illik. Pontos illesztések, lógásmentes forgás. Az eredmény: zsebóra-szerű ketyegés és remek összhang a Dellorto-porlasztóval.
Köszönjük Józsi bátyám, hogy ilyen élményben lehet részünk.
- 6 likes
Komment
-
Kedves Zsolti!
Örülök,hogy nem a szekrényben porosodnak az alkatrészek és beszerelve jól működnek.Remélem hosszú ideig szolgálnak Titeket!
A porlasztó gyártmányára vonatkozóan én Weberre emlékszem.Az új alkatrészeken kívül (tömítések,apróságok),az összes Németországból származik,egy Olaszországban gyártott FIAT 126 (bambínó) bontása kapcsán,de lehet,hogy ezt már elmondtam Nektek.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Kedves Zsolti!
Egy-két kép jó lenne az Albea generátorról,hogy valamiből ki tudjunk indulni!Sajnos az utóbbi évek autóinak generátorai,mechanikailag eléggé alulméretezettek,-nagyon óvatosan kell szerelni őket,mert még a szíjtárcsa eltávolítása is nagy figyelmet kíván némely típusnál,pedig ennek kellene az első lépésnek lenni.
Azért írtam ide a témával kapcsolatban,mert a kis Polskis téma valamilyen okból le van zárva,-nem tudtam a helyén hozzászólni.
Üdvözlettel:CheUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 jan. 03, 17:59. Oka: Javítottam a hibát, és kinyitottam újra,mivel valamelykünk véletlenül lezárta a témát. (csavar került a gépezetbe :) )
Komment
-
Ennyit találtam róla
https://www.autoeco.ro/generator-alt...528/a13030991/
Köszönöm Wsievers! Én szúrtam el.
Komment
Komment