Én nem olvastam de a 4 mm-t sokallom. A Sport-nál 2,9 mm hez viszonyítom csupán.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 250/559 restaurálás
Collapse
X
-
nandg83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost 3,7 re sikerült beállítani! A felső holtpontona megszakító hézagom most 3,5 ön van amit hézagolóval állítottam de ha tovább forgatom akkor persze jobban kinyílik.
Üdv: Adrián!
Ja, hogy mi az a zárszög/zárásszög? Google... és megérted.Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2016 máj. 17, 06:37.
Komment
-
Igen. Minden megszakítós gyújtásnál ott kell állítani a hézagot, ahol a legnagyobb.
Fhp-nél nincs értelme. A bütyök profilja adott. A gyújtás időpontjától függően változik az fhp-nál mérhető megszakítóhézag is. A kettő összefügg. Egy független érték van csak, a legnagyobb nyitás mértéke. Ez a hézag, és a bütyökprofil együtt adja meg azt a szöget, amíg a megszakító zárva van.Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A Jawánál fhp hézag van megadva a gépkönyvben(A 350 nél biztosan). Legnagyobb nyitást eddig csak négyüteműeknél láttam említve(Az én esetemben 0,4-0,6 között), ott se a gépkönyben, hanem egy utólag írt beállítási segédletben.
Lehet egy Mz - nél úgy van megadva, ahogy te írod, de a jawanál világosan fhp hézag van. A legnagyobb nyitás mértéke nincs megadva.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 máj. 17, 11:11."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Lehet egy Mz - nél úgy van megadva, ahogy te írod, de a jawanál világosan fhp hézag van. A legnagyobb nyitás mértéke nincs megadva.Lemezjáték, nandg83 és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
Komment