Sziasztok!
Remélem vannak köztünk szakértők, akik képben vannak az MZ márkában...
Az lenne a kérdésem, hogy ha én veszek egy Trophy-t vagy egy TS-t akkor milyen mértékben csereszabatosak az alkatrészeik (akár az ETZ-vel), milyen az alkatrészellátás stb.? Lehet-e 125ösöből egyszerűen 150es, hengerszett cserével vagy esetleg a főtengely meg egyebek is cserére lesznek ítélve? ETZ cuccokat mennyire lehet belerakni? Lehet-e elektronikus a gyújtás? Olcsóba kijövök-e?
Üdv és köszönöm előre is
Remélem vannak köztünk szakértők, akik képben vannak az MZ márkában...
Az lenne a kérdésem, hogy ha én veszek egy Trophy-t vagy egy TS-t akkor milyen mértékben csereszabatosak az alkatrészeik (akár az ETZ-vel), milyen az alkatrészellátás stb.? Lehet-e 125ösöből egyszerűen 150es, hengerszett cserével vagy esetleg a főtengely meg egyebek is cserére lesznek ítélve? ETZ cuccokat mennyire lehet belerakni? Lehet-e elektronikus a gyújtás? Olcsóba kijövök-e?
Üdv és köszönöm előre is
, ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
)Az tuti, hogy olcsó lessz, de ne számíts arra hogy visszakapod a pénzed én 15000 ért vettem működöképes TS-t papírokkal, 5000 volt a hengerfúrás, 6000 a kipufogó a festék rá vagy 3000.A hőkioldó tekercs darabja 650 ft(abból kellett vagy 5,érdekes módon jó töltéssel nagyobb fordulaton mindíg túltöltött, és ezt a hőkioldó bánta,és hiába cseréltem másik mechanikus fesszabályzót)45 ezerért vitték el vagy 3 hónapja(elég hosszú idő után,amúgy volt 30 ra is hírdetve).
Komment