Lemezjáték eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia Gyújtás kérdés
Collapse
X
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen ez az. (szerintem ugyan az árulja akitől én is vettem )
De jó, akkor te ezt már kézbe is fogtad!
Jól látom, kell hozzá egy illesztő idom, amivel az alaplapot rögzíteni lehet a blokkhoz?
A méretei kiadják a Pannóniát? (állórész furata elég nagy-e a főtengelyhez, lendkerék agy része a szükséges méretű kúpot a főtengelyhez).
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
De jó, akkor te ezt már kézbe is fogtad!
Jól látom, kell hozzá egy illesztő idom, amivel az alaplapot rögzíteni lehet a blokkhoz?
A méretei kiadják a Pannóniát? (állórész furata elég nagy-e a főtengelyhez, lendkerék agy része a szükséges méretű kúpot a főtengelyhez).
Elvileg 125W-ot tud. És persze ennek is kisebb a lendkereke mint a Pannónia állórésze
Alaplap nincs a szettben, a jeladónak is kell valami tartó. De terv van mindenről. Ami esztergályos-marós az a megfelelő cégnél van, csinálják. Ami lézervágós azt meg majd csinálom. Aztán próba, méret korrigálás(persze csak úgy Pannóniásan, szóval ráhagyással, ha kell akkor mindenki hézagolja ki magának minthogy ne lehessen felrakni) és majd készül belőle még néhány.
De ha vársz vele még vagy 1 hónapot akkor nem kizárt hogy a sráctól komplette megveheted az egészet. Vezetékköteggel, Pannóniára való alaplappal és agyrésszel... (ha érdekel akkor megbeszélem majd vele hogy egy szettet hagyjon neked is az első szériából )
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ha vársz vele még vagy 1 hónapot akkor nem kizárt hogy a sráctól komplette megveheted az egészet. Vezetékköteggel, Pannóniára való alaplappal és agyrésszel... (ha érdekel akkor megbeszélem majd vele hogy egy szettet hagyjon neked is az első szériából )
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet tudni, hogy kb. mennyi plusz költséggel járna a hiányzó részekkel együtt?
Bár szerintem legalább egy 10-essel több lesz, ha nem többel. De azért árban a Vape közelében sem lesz
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyenlőre még nemigazán. Mintadarabot csinálják, addig a srác gyűjtögeti össze a népet akiknek biztosan kellene. Aztán még azon felül pár darab lesz egyenlőre, de még ugye ez a darabszám ami kérdéses. Ettől függ az ár is.
Bár szerintem legalább egy 10-essel több lesz, ha nem többel. De azért árban a Vape közelében sem lesz
(Pont azt szeretném, hogy ne kelljen még külön gyártani hozzá ezt azt, hanem ha drágább is, de csak fel kelljen tennem.)
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekár hogy csak egyhengereshez van .....
Valamint egy kétgyertyás gyújtótrafó.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet valamit tudni az elektronikáról? Hangolt vagy hangolható? Négy ütemben gondolkozva emelkednie kellene az egyujtás mértékének a fordulattal. A mostani Pannónia esetében valószínű meglépem én is,mert stabilabbnak tűnik a gyári rendszernél,s olcsóbb is.
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElférne a kéthengereseken is, csak a jeladót kell máshova tenni és más jeladó tárcsa kell, de az nem gond.
Valamint egy kétgyertyás gyújtótrafó.
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A jeladó oda kerül ahova jól esik ... úgyis retesz nélkül menne fel a kúpra . de a lendkeréken csak egy bütyök van , ami nem OK. Meg aztán a kétkábeles trafó ....
De az egyszerűbb állíthatóság miatt nem a lendkerék bütyke lesz használva, a lendkerék homlokfelületén van 4db menetes furat, azokhoz lesz rögzítve egy külön jeladótárcsa.
Súlypontja középen van természeten. És ezt meg lehet csinálni több bütyökkel is. 4 ütemű esetén akár az is megoldás lehet hogy a lendkerék megy a főtengelyre, a vezérmű tengelyre meg a jeladó(bár az se gond ha minden fordulaton gyújt)
Kétgyertyás trafó mondjuk ritkább, de nem beszerezhetetlen.
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn az egyhengeresre mindenképp tájolócsappal rakom fel a lendkereket hogy csak egyszer kelljen beállítani.
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegyszerűbb állíthatóság miatt nem a lendkerék bütyke lesz használva, a lendkerék homlokfelületén van 4db menetes furat, azokhoz lesz rögzítve egy külön jeladótárcsa.
Parazitaszikrás megoldás a legegyszerűbb , nem tudom milyen trafó volna jó hozzá két kábelesben , szerintem a VAPE nem OK , a kispolski sem az ...
Szkeptikus vagyok !emu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment