Láttam már egy trafóról y elvezetéssel két kábelt... s működött.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia Gyújtás kérdés
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLáttam már egy trafóról y elvezetéssel két kábelt... s működött.
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValamint egy kétgyertyás gyújtótrafó."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseParazitaszikrás megoldás a legegyszerűbb , nem tudom milyen trafó volna jó hozzá két kábelesben
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLáttam már egy trafóról y elvezetéssel két kábelt...
- 3 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem kétütemnél ez nem játszik.
2 hengeresre való Vape gyújtás is egyszerre ad szikrét mind a két hengernek, fordulatonként 2X
A Müller féle, jeladóval egybeépített gerjesztőtekercses gyújtás (amit a gyári alaplapra fel lehet szerelni a gyári gyújtótekercs helyére) pedig polaritásváltásonként ad szikrát. Azaz fordulatonként 3X. De mégis tökéletesen működött.
- 4 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz elektronika nem állítható és elvileg fix előgyújtású. Nekem 1000/p/1mm emelkedéssel kellene elektronika. Valaki estleg legyártja? .............................................................................
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem olcsó, de úgy állítod programozod ahogy neked tetszik.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBovden , a Javamon is úgy van ..
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegjött a gyujtórész. Festékkel ellenőriztem a kúpot.. marha mázli szinte egyező. Persze már szétfúrtam,és a közdarab rajza az esztergályosnál. A jófogáson szintén hirdet a illető, remélem jó a cucc.
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz most az a gyújtás amit én is vettem?
heeegany kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment