Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
2 hengeresre való Vape gyújtás is egyszerre ad szikrét mind a két hengernek, fordulatonként 2X
A Müller féle, jeladóval egybeépített gerjesztőtekercses gyújtás (amit a gyári alaplapra fel lehet szerelni a gyári gyújtótekercs helyére) pedig polaritásváltásonként ad szikrát. Azaz fordulatonként 3X. De mégis tökéletesen működött.
Az elektronika nem állítható és elvileg fix előgyújtású. Nekem 1000/p/1mm emelkedéssel kellene elektronika. Valaki estleg legyártja? .............................................................................
Megjött a gyujtórész. Festékkel ellenőriztem a kúpot.. marha mázli szinte egyező. Persze már szétfúrtam,és a közdarab rajza az esztergályosnál. A jófogáson szintén hirdet a illető, remélem jó a cucc.
Megjött a gyujtórész. Festékkel ellenőriztem a kúpot.. marha mázli szinte egyező. Persze már szétfúrtam,és a közdarab rajza az esztergályosnál. A jófogáson szintén hirdet a illető, remélem jó a cucc.
Komment