Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Tudod, ha már lúd akkor legyen jó dagadt Szóval valami ilyesmi (bár lehetne modernebb, mondjuk okostelefonra csatlakoztatható. Úgy egyszerűbb állítani )
Na de jóezis alapon majd egyszer beruházok egy ilyenre.
Cak-cak Zoli talán fogat huzattál? Norbi ne mondj ilyet mert ha a gyújtásod kész lesz akkor fogod kezdeni az előgyújtás állítást . Legegyszerűbb- talán olcsóbb is a Joker ajánlata.
Csináltam terheléses tesztet is. Bár az alapjáratot, ami az első tesztnél elég magas volt, most lejjebb vettem. Így már azért nem bírja a tartani a 14V-ot 100W terhelésnél. Csak akkor ha adok egy kis gázt. https://youtu.be/XxWTN1Xek0E
Olyan kérdésem lenne, hogy a tavaly nyáron vettem egy TLF-et. Akkor már 30 éve pihent a garázsban. Hazahoztam, új benzin, karbitakarítás és indult, mentem is vele. Most elővettem, mert vinném műszakira és az istennek nem tudom beindítani. A kiskondi ki van vezetve a tank alá, így azt tudtam cserélgetni de mindegyikkel ugyan azt csinálja. Szikra alig alig, de van hogy nincs is 2 rugásnál sem. Gyertyát is néztem vagy 4 -et. Meg van csinálva trafósra, ami a tank alá lett behelyezve. Megszakító hézagot is állítottam mindkét irányba, de semmi. A hengerbe is löktem benzint de még meg sem pöffent. Mit nézzek még meg? Kifogytam az ötletekből. Az akku a gyári fekete van benne, de már szét is van csattanva.
Azt nem értem, hogy mi mehetett ki benne?? Tavaly még jó, idén már nem. Tudna valaki ebben segíteni?
Köszönöm.
Tavaly még jó, idén már nem. Tudna valaki ebben segíteni?
Ma elővettem a kapagépet tavalyi benzin ,szivató ráhuz,indit,motor felbőg leáll...karbit le kimos,kifúvat,benya leenged,ujjal feltölt,többszörre sem ígért ,eltűnt a szikra ,fedél le,gyémántporos türeszelő a megszakító közé feszit és dörzsikél.
Szivató:harmadikra a kisgép ketyeg irány a munka......
Komment