Annak nincs hajtókarja
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA dugattyúsoknak mind van.
Komment
-
Milyen fából is szokták csinálni a lovaskocsik kerekét?sepy, RedBull477 és 4 további látogató kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 6 likes
Komment
-
Csapágy.... Csap...ágy Ne bonyolítsuk..csak egy lyuk amibe a csap (tengely) nyugszik. Az hogy golyóval,görgővel,persellyel,akármivel van körbevéve,mindegy
- - - Updated - - -
Autós témában olvastam, a 30-as vagy 40-es években az út szélén nadrágszij darabokkal főtengelycsapágyaztak meg egy autót,s úgy mentek tovább. (ez után bizti nem pörgették nagyon)demeter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Atti69
Csapágy... Csap...ágy Ne bonyolítsuk..csak egy lyuk amibe a csap (tengely) nyugszik.
Autós témában olvastam, a 30-as vagy 40-es években az út szélén nadrágszij darabokkal főtengelycsapágyaztak meg egy autót,s úgy mentek tovább. (ez után bizti nem pörgették nagyon)
(Mindez persze a múlt század elején a hőskorban, volt, amikor még bőr felületű kúpos illyesztésű kuplunggal oldották meg a tengelyek oldható összekapcsolását...
- 2 likes
Komment
-
kérdést szivesen fogadokLemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hajtókar wartburgé etz felső szemmel beleesztergálva. A dinamó mz ts . A főtengelycsonkot rövidebbre kell vágni és kúposra esztergálni a dinamóhoz. Mivel az mz forditva forog a polaritást át kell kötni a dinamón. És mind ez kényelmesen elfér a dekli alatt. Még most készül a háromfelömlős henger majd arról is teszek fel képet.
- 4 likes
Komment
-
Közbe voltam motorozni egy kicsit. Az mz bütyök szimmetrikus , a forgórésznek meg mindegy. Amúgy azért teszek be mz dinamót mert nagyon bevált megbizható és nem utolsó az ára sem. 5000 kemény magyar forintért veszel fesszabályzóval együtt ami barátibb mint 60000 a vape. Most ezzel motorozok : ez is wartburg hajtókaros.Utoljára szerkesztve a következő által: pannoniáscsabi; 2015 jún. 07, 12:51.
- 8 likes
Komment
Komment