Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv!
    Az internet telefonszámkeresője erre a számra ezt adta:
    Traktoralkatrész Áruház

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 54 .

Telefonszám :
    (76) 479 477

Nagytraktor Kft.

Cím: 6070 Izsák, Szabadság tér 26 .

Telefonszám :
    (76) 479 477

geri98 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szeva!Alkatrészekre bukkantam természetesen újakra az a jó hír hogy olcsóbb az alkatrész mint cseh földön de a rossz hír,hogy nincs rozs hír mert Magyarországon Székesfehérvárott vannak.Telefon:0676479477 weboldal nincs,egy kisgazda kolega vásárolt onnan alkatrészeket ő mondta nem tudom mi van mi nincs informálódni kell kiszállítás futárral történik.Jó munkát a géphez. Mit láttál kint? Fejlettebbek a gazdák?Az alkatrésszel kapcsolatban ha tudsz valamit hívj.
    Mármint erre a telefon számra.

Különben örülök, hogy ti már itt tartotok. Engem még nem vitt rá a bátorság a teljes szétszedésre, pedig nagyon fel kellene már újítani a kicsikémet nekem is. Majd talán a télen.

Komment

Üdv! K25-höz keresek vízszivattyú házat.Ha valakinek van kérem jelezze.

Komment

Adj Isten!Megérkezett az új kenyér?Mivel vitted?

Komment

Heló Traktorosok!
          Bocs,hogy a k25 topicba teszem, de ez nagyon érdekes lehet számotokra és minden DUTRA kedvelő számára:
          Click image for larger version

Name:	1233437_1405332536350556_380909397_n.jpg
Views:	1
Size:	172.7 KB
ID:	138248 erről van szó a cikkben: Click image for larger version

Name:	1238233_1406643116219498_501146655_n.jpg
Views:	1
Size:	95.9 KB
ID:	138249
          Üdv Zalából!
          Che és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Üdv geri!Rég dumáltunk.Majdnem teljes a gép.Kedden indítunk, akkor érek haza.Megfeszített 9 hónap volt ,de még így is hiányos.A gyerek is ennyi idő alatt van kész.Már csak a lemezek hiányoznak,most van festés alatt.Ha sikerül meghallani a hangját biztos orgazmus lesz.Írtó sok meló volt vele,mindent kicseréltem.Nyomjuk!
            Che kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok. Nemrég vettünk egy k25-t. Hiányzik a difizár összekapcsolásához való szerkezet. Tudtok valahol ilyet eladót. Ha lehetne egy képet is elfogadnák, hogy hogyan is néz ez ki igazából.

Komment

Üdv!Képet tudok küldeni valamikor.Kérdés hogy a belső rész működik-e.A külseje egy rugós racsnis kar.Ez zárja a tengelyt.

Komment

Szia. Várom a képet. Előre is köszi!

Komment

Adj Isten!nivaronin kotkodálsz már megy az erős?Majd én is hozzákezdek ha lesz időm

Komment

Üdv!Beindult már geri a gép.Olajnyomás no.Szipi le,rugó törve csere.Indít 6 bár.Vissza 4-ig jó.Adagoló nem tökéletes,le .Állítás szuper.Eddig sok baj volt,de hát miszligre volt szedve.Össze kell az egésznek érni.Mikor elindult és kb 600-as fordulaton járt és odavertük neki,áááá az az érces hang.Folyt a combomon....Elfelejtettem a sok görcsölést.Mindent többször csináltam hogy a legtökéletesebb legyen.Rengeteg idő míg összeáll teljesen.GO!
                      mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Helló, még mindig várom a képeket amiket ígértél! Köszi!

Komment

Bocs!Nem felejtettem el, de külföldön nyomom néha .Meglesz ígérem.Hétvége.

Komment

Nem tudtam feltölteni a képeket ,valami szar van holnap megpróbálom újra.Lefényképeztem de nem tölti.Bocs gabeeee!

Komment

Ok! Semmi gond! Közben más hibák is kiderültek :-( Repedt blokk meg ilyen kis nyalánkságok! :-(

Komment

IDE lehetetlen betölteni.Emilbe lehet jobb lenne.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X