Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
oké,
köszi!
Sajna nekem véget ért az idei szezon, a motorom sincs már itt, pihen. Hajdúböszörmény nem gond, de jöhet postán is úgy, hogy neked egy forintodba se kerüljön (mármint a fuvardíj), egyébként át tudom utalni az alkatrész teljes gyártási és bekerülési költségét és a munkadíjat is...
Sziasztok!
Sajnos elég rég jártam itt.
Olvastam a fórumot, pár napja hozzám is került egy MPM 210 es,
Szomszéd idős bácsi nekem adta, mert már nem bírkózik meg vele, és amugyis én szoktam neki rotációzni a kertjét.
Szeretném felújitani, a Gépkönyv megvan, összességében működik a gép, de szeretném a motorját teljesen felújitani, megvan a berántó is hozzá, csak faragnom kell körmöket hozzá..
de szeretném a motorját teljesen felújitani, megvan a berántó is hozzá, csak faragnom kell körmöket hozzá..
Ha találsz egy másikat szólj...!
Nem rég kellett egy berántócsigát cserélni egy ismerősőmnek kidarálták a fogakat , aluból volt és mind amelyekkel találkoztam.Az MF-70-esben ugyan ez van csak két rögzítőfurat nem egyezik,szerintem azt küldték az MPM-hez is mert fúrni kellett....
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Ha jól hallottam 24-es Bing karbi van rajta , ami teljesen szétkopik a használattól , ezért a 150-es ETZ , BVF24N2-es karbiját szokták rá átalakítani ...
Sziasztok! írtam hogy jövök még! igaz ritkán, de itt mindig jó fejek az emberek!
Szóval Az MPM 210 el kapcsolatban, tegnap sikeren megszereztem a főtengelyt és a dugattyút, természetesen felújitva, egész este raktam össze, szakszerüen. Viton szimeringel Fag csapággyal és INNA tűgörgővel, nekem ez a kombináció bevát az összes eddig összerakott gépemnél. hibamentesen., A tank még savban van, az később kerül fel a gépre, és a burkolatok.
Csinositás van még hátra. de beszereztem hozzávaló gyári ekét szinte új.
A kuplungkart tedd függőlegesre nem véletlenül van úgy,sokszor beakadt már kerítésbe oszlopba,ha oldalra lett állítva.Nem motorbringa ha elindul,odaba..az embert ha elkap egy gyökeret vagy követ,ez a gép már kivívta a tiszteletet magának,ajánlom úgy bánj vele ,meghálálja...Remélem megvan a rács a berántócsiga alá,sok szilánkot fűdarabot kiszűr,láttam túlmelegedő gépet a hiánya miatt...Tetszik a műved! Használd sokáig!!!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Köszönöm, Mindíg tanulok valamit!Az az igazság hogy egy gyűrűvel használtam eddig és bőven volt benne erő, csak mikor szét szedtem akkor derült ki hogy 2 hiányzik róla. rács az nincs sajnos, de beszerzés alatt van! Gondolom hogy nem játék gép kategória.
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy beindítom az mpm kapámat és 5-10 másodperc után lefullad. Mi okozhassa ezt? Új gyertyát raktam bele és kapott egy új levegőszűrőt is.
Komment