ha már a fehérszámlaposnál tartunk, múltkor láttam 5000ért csak számlapot. Semmi mást csak a számlapot. Az mennyire reális? Nekem sajna kéne 1 számlap mert ami nekem van az 3felé tört, de nem tudom hogy hogy, remélem mechanikus hibája nincs, mert gondlom hátulról kapott 1 ütést, ugyanis az üvegnek semmi baja. Vagy cserélve lett az üveg. Viszont én sokalltam az 5000et egy számlapért, akkor inkább járok töröttel.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia km-órák
Collapse
X
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz attól függ, melyik fajta,
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFelújítottam legalább 60 km-órát,
Előre is köszi!
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolom, hogy az APEH már feni rá a bicskáját !Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 máj. 15, 19:06.Blackmumus és sricsi70 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt esetleg meg tudod mondani, hogy egy 70es P10H fekete v. fehér és 140 v. 160as órával jött e ki?!
remélem meggyőző információ
talán még + Fém sárvédő , lemez ülés , tank króm betétes "nekem már nem telt rá" kipufogó dob csavaros
- 3 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése'70-es P10H nagy valószínűséggel fekete 140-es volt eredetileg.BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehelló 70 5. havim van. Apám 1. tulaj. Fekete 140-es óra
remélem meggyőző információ
amúgy enyém 8. havi, fém sárvédő is stimmel, és a lemez ülés is, a krómbetétes tank is, tudom, hogy ez nem évjárat függő volt (habár ami rajta volt az belülről iszonyatosan rozsdás, ezért vettem rá börzén egy tűrhető szintén krómbetétest)
...és már megint listát kell írnom, hogy mit kellene beszerezni szombaton!
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetudom, hogy ez nem évjárat függő volt
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA króm betétet nem tudom hogy változott.
71től lett műanyag a sárvédő (a típuskalauz szerint)
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa fekete 140-es km-órát is keresel és nem találsz, szólj.
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv mindenkinek! lenne egy villámkérdésem. Hogy szedjem ki a kilóméterórát a lámpabúrábol egy darab 22es villáskulccsal úgy,hogy az anya meg sem moccan?
Talán vissza tudod hajlítani a lábait annyira, hogy kiemelheted a helyéről az órát.
Azután lehet még foglalkozni a rárohadt anyával.
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseogy az anya meg sem moccansricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet, hogy az u alakban meghajtott lemezt be kell áldoznod.
- 1 like
Komment
Komment