eddig elvoltam különösebb ruházat nélkül
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Gyerünk veteránnal motorozni! De miben?
Collapse
X
-
csak egy kérdésem lenne:Aki lépten nyomon lepotyog a mociról minek ül fel?Utoljára szerkesztve a következő által: Balumester; 2014 febr. 26, 17:05.
- 3 likes
Komment
-
Nem akartam erre reagálni mert értelmetlen a bejegyzés egy jó része!De mivel az én idézetem van ott........hát néhány szót!Ezeken az oldalakon még senki sem verte a mellét hogy sosem esett el!Persze hogy elesett!!!Senkit nem olvastam hogy azzal hencegett volna hogy tud motorozni!(néha huzamosabb ideig úgy 20-30-40 évig fent tudunk maradni,de az nem végleges állapot!)Igaz ÉN tavaly egyszer már úgy éreztem mintha már pedzeném a dolgot!!!De sajnos kiderült hogy csak túl sok bablevest ettem!!!!Aki két kerekűre(pláne egykerekűre!)felül az azzal is számol hogy nem ott és akkor érintkezik újra a talajjal amikor eltervezte..........csak igyekszünk ezt valahogy elkerülni!Töbször megírtam az álláspontomat és ezen már semmi féle oktatás nem változtat!(jöjjön az bármilyen ,,régi motoros"-tól!)
- 6 likes
Komment
-
Erről csak annyit : volt egy festő Barátom/ még most is a barátom csak Ő már a fenti ország úton halad sajnos/ Ő mondta sohasem fog karambolozni mert Ő előre látja a veszélyt...kb. nem telt el egy hónap miután rendbe tettük gyönyörűen az Opeljét és jött a műhelyemhez majdnem sírt mondván egy hülye elébe ment és össze törte a bh. sárvédőt.Felező vonal mellől balra bekanyarodott és elfelejtett előtte a tükörbe nézni igaz ezt nem emlegette az elején.Egy a biztos ami már elmúlt!! A többi bizonytalan, ma Te holnap én ez a közlekedésben benne van.
- 2 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApacsávó egyre jobban tetszenek az írásaid.
- 5 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,........hát ja!!!!Egy költő veszett el bennem.....HÁL'ISTENNEK!!!![ATTACH=CONFIG]21329[/ATTACH]....annyit dógozok ezzel a járgánnyal mégsem halad sehová!!!Mikor lesz mán Április 12-ő??!!!!!!!!!!!!!
- 4 likes
Komment
-
Biztosan igazatok van!!!Igazán restellem hogy mégsem hallgatok rátok!Sőt megátalkodott konok és nyakas pasas révén senkire sem hallgatok!(csak a nejemre!)Vagyis meghallgaton én mindenkinek a véleményét de a végén úgy is az van amit elgondolok!Sajnos(vagy hál' Istennek!)Ilyen a természetem!Ez nagyon rossz!!!.......de ez van!....és most már ez is lesz!Egyébként ez csak egy segéd váz és semmiféle komoly szerepe nincs,csak annyi hogy a lábtartókat és az oldalsztendert hordja!Az MZ motorok egyébként is a rugalmasságot képviselik,szinte semmi sincs túl mereven rögzítve a fútóművön kívül!Menet közben érezni a tökéletes rugalmasságát ami szinte korát meghazudtolva símul az úthoz!Ki próbáltam teljesen összerakva oldalsztenderen állva ráültem a magam 80 kilójával és úgy rugóztam rajta de semmiféle problémát nem tapasztaltam!3/8-os acélcső hihetetlen erőnek képes ellen állni!A többit majd a gyakorlat eldönti!
- 5 likes
Komment
-
Ezért írtam én is Neked mert én hasonló hibába estem. Nem is az első próbálkozással van a baj!, arra pedig,hogy sarokkal tudd kezelni fület kell hegeszteni rá és kész!Jövő ilyenkor megbeszéljük a gyakorlati tapasztalatodat.A Tiedet csinálod légy is nyakas!,csak később a hibáinkból jobb lenne tanulni ezért óvunk előre.Én sajnos a saját hibámból okultam sajna. Még egy tanács ha lehet nagyobb tappancsa legyen mert akkor nem süpped olyan könnyen a földbe mert nem mindíg betonon állsz ám! Az enyémnek hosszúkás a tappancsa és egyben avval tudom kihajtani is.
- 2 likes
Komment
-
Szia Apacsávó!
Mivel a blokk még darabokban van, ezért itt egy tuningötlet:
https://www.facebook.com/MZ.Motorcyc...type=1&theater
Talán még nem késő!
- 1 like
Komment
Komment