Teljesen igazad van de egy új sisak eléggé anakronisztikus. Kellene egy arany középút.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Gyerünk veteránnal motorozni! De miben?
Collapse
X
-
Ezt tavasszal lomiztam egy ezresért asszonynak. Szinte karcmentes. Biztonságban szerintem felveszi a versenyt a mai 20-30 e Ft-os kínai sisakokkal, de formára nagyon megy az mz-hez szerintem. :-)
...és ez volt a régi.Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2014 szept. 18, 22:28.
- 1 like
Komment
-
Erre van egy jó kis Sztorim ha megengeditek a nosztalgiázást
Nagypapám 1968-ban megvette élete második Pannóniáját, egy P10-est.
Volt már a háznál egy TLF, de mivel erdészről lévén szó az a motor mindig mocskos volt, köszös, nem győzte szegény törölgetni.Hát belefáradt, vett olcsón egy másikat, aminek szorulási gondjai voltak, de a festése tökéletes volt.Hengert elvitte szomszédhoz, megcsinálta,tökéletes,megy minden.
Nagymamám mindig szekálta nagypapámat hogy milyen koszosan, megy a városba motorral.Erre mit csinált az öreg ?
Zakó,nyakkendő,ing,fekete nadrág minden ami kell, motor csili vili, igy ment mindig a városba, hogy az emberek ne szólják meg Azért a bukósisakot nem felejtette el természetesen
"Ha már veteránozunk, miért ne adjuk meg a módját" ?
- 12 likes
Komment
-
Keriadam eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZakó,nyakkendő,ing,fekete nadrág minden ami kell, motor csili vili, igy ment mindig a városba, hogy az emberek ne szólják meg Azért a bukósisakot nem felejtette el természetesen
"Ha már veteránozunk, miért ne adjuk meg a módját" ?
- 4 likes
Komment
-
A motoros ruházat tele van cipzárakkal, amik olykor szintén javításra szorulnak. Egy drága bőrdzsekin pedig nem is olcsó egy cipzárcsere. Ez az oldal ezért hasznos lehet mindannyiunknak.
Cipzár protézis
- 4 likes
Komment
-
Két cipzárcsere után mondom ezt. Az egyiknél megoldás lehetett volna, ha hamarabb találok erre az oldalra. Nagyfogú műanyag cipzárt minden gyerekkabátba! Könnyen törik, romlik, cserélni nehéz. Ja igen ennek van a legnagyobb kocsija, tehát a kis erős ujjak jól meg tudják fogni és letépni - egymásról. (Szülői örömök )
- 4 likes
Komment
Komment