Igen,tudom,azt viszont nem tudom,hogy miért olyan nagy az eltérés a hézagolások között.Végül is mindegy,ha nem okoz szorulást.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Gyerünk veteránnal motorozni! De miben?
Collapse
X
-
Mostanában az emberek önkényesen túlságosan kicsire veszik a tűréseket, úgy gondolva, hogy attól jobb lessz. Szinte mindenhol ezzel találkozom. Olyannyira, hogy ahol a hengerem fúrattam volna, nekem akarták megmagyarázni, hogy kisebb tűrést használjak olyan dugóra amit én vittem. Ott is hagytam őket gyorsan..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetúlságosan kicsire veszik a tűréseket
Viszont időnként illetve bizonyos dolgokban talán átesünk a ló túloldalára és szeretnénk túlprecízkedni olyan dolgokat amiket nem kellene. Talán ez a hozzáállás volt ott is a háttérben
Komment
-
-
Én nem hiszem,hogy ez túl precizkedés lenne hiszen ez a gépműhely több mint 30 éve ezt csinálja és nem kis tapasztalatra tettek szert hiszen a fiuk krosszos múltja is országos és a gépjei is itt lettek fúrva-hónolva/ egyszóval illesztve/.Mit kell egy motoron precízen megcsinální? kérdezhetném ha nem ezt a műveletet. A 0,15-ös illesztés lefutott 10.000 km után" hangos "lesz szerintem hiszen olyan mértékű lesz a kopás/ a két átmérő különbségére gondolok Henger , dugó átmérőre konkrétan.A gyűrű cserét pedig azért szeretnénk megcsinálni ,hogy a bejáratáskor megkopott gyűrűk csere után a tükrös hengerben fognak igazán tömíteni és ekkor lesz igazán kompresszió és tömítettség. Persze egy kevés futás szükséges hozzá még. Ez a mi felfogásunk majd az idő igazolja vagy felül írja helyességét.
- 4 likes
Komment
-
Engem is úgy tanítottak és a mai napig lehajlok egy 5-ös alátétért is és azok a " régi furfangok" bizony milyen jók ha haza tudunk jutni a segítségével! Azon a tárcsán pedig milyen finomakat lehet sütögetni!. " Még jó lesz valamire"bizony mikor előkerülnek és tudok belőlük alkotni egy hasznosítható dolgot és ami még nem mindegy azok még anyagból készültek és nem kell elmenni megvenni csak egy adag lelemény kell hozzá.
- 3 likes
Komment
-
Claytonhine eredeti hozzászólásaÃÂôрõÑÂð ò ÃœþÑÂúòõ ÃœõóðÿþûøѠ- юрøôøчõÑÂúøù ðôрõѠ9 øфýѠбø÷ýõÑÂцõýтр
- 4 likes
Komment
Komment