Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Okmányait vesztett járművek forgalomba helyezése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Megpróbáltam lefényképezni, sajnos a gépem és én sem vagyok profi. Próbáltam a satírozást is, de elvagyok kicsit keseredve, mert tényleg nem sok látszik a számokból. Kettővel van nagyobb galiba. Szabad szemmel jobban látható, a rossz fényviszonyok miatt nem tudtam jó képeket csinálni.
    Click image for larger version

Name:	P1020556.jpg
Views:	1
Size:	166.1 KB
ID:	129082Ez talán a vége jobban látszik.
    Click image for larger version

Name:	P1020562.jpg
Views:	1
Size:	188.2 KB
ID:	129083
    Erre van valami megoldás? Elfogadják ezt eredetiség vizsgálaton? Vagy tényleg csak a TSC-s szám marad?

Komment

Mennyinek kellene ennek lennie?

Azt, hogy mit fogadnak el az eredetvizsgálaton, ott fogják megmondani.

Komment

A számnak pontosan: T59110845-nek kellene lennie.

Komment

Csak olyan tanácsot tudnék adni, ami jogszabályba ütközik.
          barna, Che és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Én még annyit tudok tanácsolni, hogy hívd fel a kinézett vizsgaállomást telefonon, és próbálj a lelkükre beszélni. Valahol csak el fogják fogadni.

Amúgy nem tudom, de biztos van valami különbség az 1-es és a 0-ás karakterek formája között. Vigyél magaddal néhány képet olyan, egészséges vázszám beütésekről, amelyeken mindkét szám megtalálható (csak találnak itt a fórumon neked fotót). Azzal szerintem nem nehéz bebizonyítani, hogy ez nem egy ferdén beütött 1-es, hanem egy szögletes, Pannoniákra jellemző 0.

Komment

Kövezzetek meg de nekem stimmel a számsor mármint én kivettem a 0-át is meg az 1-est is, de ettől még a vaskalaposok nem biztos hogy el fogadják...
              Sok sikert drukkolok!
              ici169 kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok! Szürke forgalmis motorkerékpár forgalomba helyezéséhez és új rendszámmal, forgalmi engedéllyel való felruházásához melyek a lépcsőfokok (ügymenet). Az anyagi részére is kíváncsi volnék.

Köszönettel

K.

Komment

mir-mur és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm. Megható

Komment

Hello! Gondoltam írok újra Érthetetlenül állok/várom a KEKKH-től a papírokat, eltelt nemsokára két hónap.... najó kb 1,5.... semmi. Aki intézi az átírást utána kérdezett ocsmányirodában, de nincs infó.... lehet szabadságon van mindenki? Már összeesküvés elméletet gyártok tudom, mi lesz akkor ha véletlen ne adj isten nem találnak róla semmit? Pedig megvan az eredeti rendszám hozzá.... vagy olyan nincs hogy nincs papír róla nekik? (Ismerem a legelső tulaj címét nevét stb-t, a második tulajtól vettem, részletesen elmondta hol, mikor helyezték forgalomba stb.....) biztos másnak is ennyit "ül " az ügyén a KEKKH.... ?

Komment

Nem igazán tudom melyik témába kéne leírni a jelenlegi esetet velem, de biztos vagyok benne hogy 100-ból így elsőre nem jön össze sokszor. A sztori: Nyaralásból jöttem hazafele s Kiskunfélegyháza fele volt utam, akitől vettem a motort mondta hogy onnan való az első tulaj.... nosza nézzünk utána.. utca neve még a jól megszokott szocializmusbeli név volt, de a posta előtt várakozva helyiektől sikerült kideríteni a mostani utcanevet. Irány megnézni lakik e még ott valaki. Ház megvan lakják is, becsöngettem.... kedves néni jött ki, elmagyaráztam hogy nem szeretnék eladni semmit se venni semmit, így jobban szóba állt velem.
                        A néni volt az első tulajdonos felesége, aki elmondta hogy a bácsi akit én keresek épp a szőlőt kapálja a hobbi kertben, s köszöni nagyon jól érzi magát, s ha véletlen nem lett volna átíratva annak a nevére akitől én vettem (2.odik tulaj) bármikor szívesen segít. Megmutattam a néninek a motor képeit, furcsa volt neki látni úgy 40év után a motort... olyan jóérzés volt, látszott rajta.
                        Mint kiderült akitől én vettem ő rokonuk. Most este beszéltem az illetékes bácsival is, reményteli mert állítólag akitől én vettem még 75-ben a nevére vette a motort. Ha meg gubanc van mind a két tulaj él, s segít rajtam..... ez nem hiszem hogy sűrűn előfordul veterán motoros körökben..... Az is biztos hogyha lesz rendszám rajta elviszem neki megmutatni hogy sikerült felújítani.
                        apacsavo, és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Úgy gondoltam ha már eddig leírtam a motor papírozásának történetét, a sikert is leírom, megjött KEKKH től a papír, tulaj oké papírok így már oké, a héten megy eredetiségre, műszakira, stb s megy rá a rendszám. )))) már várom
                          soveny kedvelte ezt.

Komment

Hurrá, kíváncsi leszek! Számolj be arról is!

Komment

Sziasztok!
                              Az én esetem nem olyan szerencsés, mint dotté, de annál bonyolultabb. Balatonkenesei tartózkodásom (munka) után végre itthon, amikor elkezdhettem végre felgöngyölíteni a frissen vásárolt motorok ügyét (kettőt vettem: az egyik szürke forgalmival rendelkezik, rendszám nem volt rajta, amikor vettem). Ma felhívtam a tudakozót, s megkérdeztem, hogy ezen és ezen a néven, ezen a címen lakozik-e az illető. Rájöttünk közösen, hogy már nem az a személy lakja a házat, aki a második tulajdonosként van bejegyezve a szürke könyvbe. Semmi gond, aki ott lakik biztosan ismeri az illetőt, Dóc amúgy sem metropolis. A bácsi végül kinyögte, hogy a volt tulajnak sem felesége - egyértelműen - sem lánya, nem volt, ő maga pedig elhunyt. Annyit tudtam meg, hogy az öregúrnak egyetlen hozzátartozója van, egy testvére. Ilyenkor mi a teendő?? NEM a kertek alatt akarok vele motorozni!! HELP!

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X