Mennyire tömény hidrogég peroxid kell hozzá? Csak a krómkeretet kell cserélnem így ha jól tudom. A fekete festéket nem szedi le? MEg áztatni kell vagy kisecsetelés/rongy és óvatosan dörzsölni?Igazából nem akarnám megbontani semCsak érdekel ,hogy vizsgán mennyire lehet kitátel ez vagy embere válogatja ezt is...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
OT rendszám megszerzésének módja
Collapse
X
-
Tettem linket, ott olvashatod. 30% ot írnak itt.
Általában embere válogatja. Bár a minősítő bizottság csicsapárti gyülekezet. Én még saját szemmel nem láttam fellelt állapotú minősített motorkerékpárt.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 22, 19:23."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Szia Béla!
Ez a Hyperol, vagy Neomagnol gxógyszertárban kapható tabletta formájában. Egy pohár vízhez 1 tablettát kell adni. Fémvázas bolti fogak tisztítására ajánlott. Próbálgatni kell. Ha egy tbl. kevés, akkor sűrűbbre csináld. Mivel szájfertőtlenítő is, ezért túl drasztikus nem lehet.
Én ennyit tudok róla. Üdv: CZsolti
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn még saját szemmel nem láttam fellelt állapotú minősített motorkerékpárt.
Igaz , akkor vittem , amikor kitalálták ezt az egész cécót --akkor még csak egy h.lye volt aki szóvátette , hogy illene az 1927 es Terrot meglévő gyári nikkel , fény , állományát ujra csinálniUtoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 dec. 22, 20:07.
- 5 likes
Komment
-
Nekem olyan is van"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Béla Rácz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm a segítséget! Az órát roncsolás nélkül nem tudom szétbontani igaz?
Tehát ehhez a művelethez akrómozott peremet meg kell bontani és új krómperemet kell venni?
Itt van a Neomagnol használati utasításasupermax kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nagyon óvatosan le lehet szedni az óra karikáját, de javaslom hogy először olyanon kellene gyakorolni amiért nem kár.
Másik dolog: A Wartburgon pl nekem teljesem eredetiek a krómok. Igaz akad itt-ott kivetnivaló rajtuk de ettől függetlenül nem csúnya. Minősítéskor megszólták ugyan és le is vontak pontot miatta de mondtam nekik hogy meg sem fordult a fejemben hogy szétbarmoljam a gyári krómot.
- 6 likes
Komment
-
Szerintem érdemes velük megcsináltatni, a Max óráján a keretet ha jól emlékszem 2500 ft-ért cserélték ki (igaz vagy két éve, azóta biztos drágább lett), ha gond a távolság, talán megoldható postázás útján is......
ilyen volt (igazából nem is a króm minősége zavart, hanem már a gumitömítés mállott alóla és beázott, na meg egy kis pucolás-kenés is ráfért belülről):
ilyen lett:
Igaz, ebbe biztos belekötnének az Ot-n, hogy nem ugyanolyan a keret....Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2014 dec. 22, 21:40.
- 2 likes
Komment
Komment