Közlemény

Collapse
No announcement yet.

OT rendszám megszerzésének módja

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mennyire tömény hidrogég peroxid kell hozzá? Csak a krómkeretet kell cserélnem így ha jól tudom. A fekete festéket nem szedi le? MEg áztatni kell vagy kisecsetelés/rongy és óvatosan dörzsölni?Igazából nem akarnám megbontani semCsak érdekel ,hogy vizsgán mennyire lehet kitátel ez vagy embere válogatja ezt is...

Komment

Tettem linket, ott olvashatod. 30% ot írnak itt.
      Általában embere válogatja. Bár a minősítő bizottság csicsapárti gyülekezet. Én még saját szemmel nem láttam fellelt állapotú minősített motorkerékpárt.
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 22, 19:23.
      sepy és demeter kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szia Béla!

Ez a Hyperol, vagy Neomagnol gxógyszertárban kapható tabletta formájában. Egy pohár vízhez 1 tablettát kell adni. Fémvázas bolti fogak tisztítására ajánlott. Próbálgatni kell. Ha egy tbl. kevés, akkor sűrűbbre csináld. Mivel szájfertőtlenítő is, ezért túl drasztikus nem lehet.

Én ennyit tudok róla. Üdv: CZsolti

Komment

Köszönöm a segítséget! Az órát roncsolás nélkül nem tudom szétbontani igaz?
          Tehát ehhez a művelethez akrómozott peremet meg kell bontani és új krómperemet kell venni?

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Én még saját szemmel nem láttam fellelt állapotú minősített motorkerékpárt.
            Nekem olyan is van

Igaz , akkor vittem , amikor kitalálták ezt az egész cécót --akkor még csak egy h.lye volt aki szóvátette , hogy illene az 1927 es Terrot meglévő gyári nikkel , fény , állományát ujra csinálni Click image for larger version

Name:	PA220120.jpg
Views:	1
Size:	202.4 KB
ID:	143284Click image for larger version

Name:	PA220121.jpg
Views:	2
Size:	203.5 KB
ID:	143285Click image for larger version

Name:	PA220124.jpg
Size:	198.6 KB
ID:	143286
            Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 dec. 22, 20:07.
            sepy, supermax és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nekem olyan is van
              Neked minden van, ezt tudjuk. Ezt vétek lenne újrafesteni/nikkelezni. Egyszer, csak egyszer odatolnék egy dobozból kibontott Pannóniát, hogy hány százalékot kapna.
              supermax és Fergusson kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Béla Rácz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Köszönöm a segítséget! Az órát roncsolás nélkül nem tudom szétbontani igaz?
                Tehát ehhez a művelethez akrómozott peremet meg kell bontani és új krómperemet kell venni?
                Én már vettem le krómkarikát km-óráról. Igaz, hogy az smkp-é, talán Verhó, vagy Simson volt, de szépen sikerült. Alulról nyilván látszottak a fogónyomok, de felülről nem. Azt persze nem tudom, hogy a tied mennyire bírja ezt a kiképzést. Az enyém alul peremezett volt, ezért nem látszott a feszegetés.

Itt van a Neomagnol használati utasítása
                supermax kedvelte ezt.

Komment

Nagyon óvatosan le lehet szedni az óra karikáját, de javaslom hogy először olyanon kellene gyakorolni amiért nem kár.

Másik dolog: A Wartburgon pl nekem teljesem eredetiek a krómok. Igaz akad itt-ott kivetnivaló rajtuk de ettől függetlenül nem csúnya. Minősítéskor megszólták ugyan és le is vontak pontot miatta de mondtam nekik hogy meg sem fordult a fejemben hogy szétbarmoljam a gyári krómot.
                  sepy, mátéapu és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szerintem érdemes velük megcsináltatni, a Max óráján a keretet ha jól emlékszem 2500 ft-ért cserélték ki (igaz vagy két éve, azóta biztos drágább lett), ha gond a távolság, talán megoldható postázás útján is......
                    ilyen volt (igazából nem is a króm minősége zavart, hanem már a gumitömítés mállott alóla és beázott, na meg egy kis pucolás-kenés is ráfért belülről):
                    Click image for larger version

Name:	DSC02760.jpg
Size:	189.5 KB
ID:	143287
                    ilyen lett:
                    Click image for larger version

Name:	DSC03002.jpg
Size:	194.7 KB
ID:	143288
                    Igaz, ebbe biztos belekötnének az Ot-n, hogy nem ugyanolyan a keret....
                    Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2014 dec. 22, 21:40.
                    wsievers és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Elsőkörben megpróbálom szétszedni és kifehéríteni, ha nem jön össze akkor beszélek ezekkel akik ilyeneket újítanak fel.
                      Nagyon nem akartam hozzányúlni az órához, de félek ,hogy nagyon kiszújra majd a szemüket, hogy sárga a számlap és nem a nekik megszokott fehér.
                      Köszönöm a segítségeteket!

Komment

Szervusztok. Haudek Úr Budapest XIII. Alig utca 12. Kilóméteróra ügyben forduljatok hozzá bizalommal. Üdvözlettel.
                        Lemezjáték, kollarg és Béla Rácz kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok. Haudek Úr Budapest XIII. Alig utca 12. Kilóméteróra ügyben forduljatok hozzá bizalommal. Üdvözlettel.
                          én is őket ajánlottam.........
                          kollarg és sepy kedvelte ezt.

Komment

Nagyon nem akartam hozzányúlni az órához
                            Akkor ne nyúlj hozzá.
                            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

No nem azért mert sütHanem mert számomra az elmúlt 44 évet tartalmazza így és nem érdekel, hogy besárgult, csak muzeális minősítést szeretnék és remélem nem ezen múlik.
                              mátéapu és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

nem ezen múlik.
                                Belefér a 25%-ba...........
                                wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X