Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
71 találat 0.0791 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Kenyérsütés rejtelmei
Ha már régi dolgokkal foglalkozunk, építgetjük szépítgetjük Őket szeretnék egy régi Magyaros dolgot a " házi kenyér " sütést...
-
gesszti started a topic MZ Trophy 250, TS 250 és /1 főtengelyek felújításaA következő helyen: MZ motorok szereléseMZ Trophy 250, TS 250 és /1 főtengelyek felújítása
Sziasztok!
Sokat keresgéltem a neten, de nem igazán találtam megbízható, megfelelően összefoglalt információt ahhoz, hogy e három...
-
A Déli-sark teknőse
Thomas Poulter 1939 októberében elkészült 34 tonnás kutatójárműve, az Atlantic Snow Cruiser viszontagságos történetéről olvashattok a Belsőség-blog...
-
Jawa 350 634
Üdv mindenkinek!
Jelenleg a műhelyben porosodik jóatyám 350-s Jawa-ja, amit annak idején nekem adott.
Most érzem úgy,...
-
Dízel motorkerékpárok
Ez mennyire kormozhat?
Dízel blokkot bele és nem kell többet kipufogót pucolni!!!!!!!!!!!!!!
Itt az építő honlapja: Főol...Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2013 márc. 31, 14:57. Oka: A dízel motorkerékpáros szálat új témába helyeztem innen: http://veteran.forum.hu/felujitasi-fogasok-47/kipufogo-javitas-1544
-
Sziasztok! - entropius
Még nem éreztem magam igazi veteránosnak soha, de tény hogy a személyes használati tárgyaim között (óra, öngyújtó, motor) egy sincs ami 40...
-
Új tag
Üdvözlök mindenkit ezen az oldalon!
A párom álma volt egy Mz 250-es Trophy motor , ilyen volt az első és utolsó motor amit használt az...
-
Pannónia gyári csomagtartó?
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy hiányos P10-esem, ezzel a csomagtartóval.
Nekem gyárinak tűnik......
-
Izs Planéta 3-03 hátsó teleszkóp
Kiderült hogy ez meg nem MZ teleszkóp hanem IZS, csak hasonlít az MZ-re (nem megy nekem a beazonosítás) és hozzáláttam a felújításához....
-
Helló mindenkinek!
Üdvözlet Nektek! 13 évesen kaptam egy MZ-t,amit azóta is őrzök
...27 éve,jó ég. Aztán hosszú a lista:ETZ,Yamahák,Trophy-k,GSX-1400,Lemezvillás...
-
MZ MZ drgeca módra
Kedves fórumozók. Egy ideje olvasgatom az írásaitokat, és úgy döntöttem csatlakozom becses társaságotokhoz. MZ-m van, MZ-m volt és egy jó...
-
Bemutatkozás - küllőanya
Sziasztok!
Tamás vagyok,35 éves.Anno én 15 évesen kerékpárok "buherálásával"kezdtem a fertőzöttségemet,majd jöttek a motorok!...
-
Mz, tz vélemények
heló.
van aki tud mondani valamit .
kíváncsi vagyok a véleményetekre.
köszi
a rigákat jól kibeszéltétek.
most...
-
kathibalazs‎
Jelenleg főleg segédmotorokkal (Riga, Babetta, Simson, Komar) foglalkozom, de szeretnék egy T5-ös Pannoniát, vagy egy MZ Trophy 125-öst!
-
MZ Trophy (ES125/150) ülés
Üdvözlet minden veteránosnak.
Meg-e tudná valaki nekem mondani hogy,melyik motorhoz tartozik.
Uitt:Egy 20 éve veterános haveromé,és...